2777
2789
عنوان

اگه الان بچت جلوته تو خیلی خوشبخت ترینی

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 48 پست
چیکار کنم منم اینجوری زندگی عصبیم کردههشت ماهه از خونه زندگیم گذاشتم اومدم تهران شوهرمم رفته شیرازبی ...

میفهمم ولی هر شرایطیم پیش بیاد خدا کمکت میکنه منم دارم تنها بزرگ میکنم من جدا شدمو هر لحظه ترس از دست دادن بچمو دارم خداروشکر کن تو شرایط من نیسی 

انشاالله شوهرتم خوب میشه زود برمیگردی سر زندگیت

شیراز پیش کی رفته؟؟

تو تهران پیش کیی؟

ان شاء الله همیشه سالم و سلامت باشین همیشه صدای خنده ها و شیطنتشونو بشنوی دام میخواس الان داشتم سزشو ...

انشالله شما هم به خواسته ی دلت برسی و غم نبینی

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی یعنی میترسن بچه ها ازتون بیماری رو بگیرن ک دور کردن ازتون ؟ آخه چ بیماریه ک باعث شده بچه هاتو‌مب ...

نه یه شهر دیگم برای درمان 

ولی آره طوریه که اگ منو تو اون حال ببینن میترسن

همه دنیا بخواد و تو بگی نه نخواد و تو بگی آره تمومه

خدانکنه گلمفدات خدا کمک همه مادرا و بچه های طلاق باشه

بقران محمد خوندم دلم اتیش گرفت برات خودمم مشکل دادم تو زندگی یه دختر ۸ ساله دارم و یکی هم باردارم با شوهرم مشکل دارم خودمو جای تو گذاشتم عزیزم خدا ب هممون صبر بده

نه یه شهر دیگم برای درمان ولی آره طوریه که اگ منو تو اون حال ببینن میترسن

آییی دورت بگردم ولی من حس ششم خوبی دارم نمی‌دونم اعتقاد داری یا ن ولی یه حسی بهم گفت خیلی خیلیییی زود خوب میشه حتی ب ۳ ماه نمی‌کشه ببین امیدتو از دست نده ایمان داشته باش ب خدا چشاتو وا میکنی میبینی پیش بچه هاتی 

بقران محمد خوندم دلم اتیش گرفت برات خودمم مشکل دادم تو زندگی یه دختر ۸ ساله دارم و یکی هم باردارم با ...

قربونن مهربونیت

خدا بچه هاتوبرات حفظ کنه 

الهی هیچکس تو شرایط من نباشه ک جیگر گوشه اش پیشش نباشه. درد بزرگیه

واقعا نمیفهمم چرا وقتی یه مادری از بچه‌داری خسته‌است میگن ناشکری. من ناشکر نیستم برای به دنیا آوردن ...

نه عزیزم.همه مادرها عاشق بچشونن.بعضی وقتها خسته وکلافه میشن.ولی همون لحظه هم حاضرنیستن یه خار کف پای بچشون بره.همون بچه ای که یک ساعت قبل خستت کرده وقتی میخوابه دلت میخواد صدبار ببوسیش وبغلش کنی..توهمون خوابش دلت برای شیطنتش تنگ میشه

پارسا پسرمامان😍
آییی دورت بگردم ولی من حس ششم خوبی دارم نمی‌دونم اعتقاد داری یا ن ولی یه حسی بهم گفت خیلی خیلیییی زو ...

ممنونم عزیزم برام دعا کنید خدا صدای قلبم و بشنوه

همه دنیا بخواد و تو بگی نه نخواد و تو بگی آره تمومه