2777
2789

سلام من چند سال پیش حالم بد بود و به یکی هم شک داشتم که برام دعا نوشته رفتم سر کتاب باز کردم قبل اینکه بگم چمه اقاهه همه چیو گفت 

خبب دعای اقاهه هم قرانی نبود انگار و تاثیر نداشت من انداختمش دور

خلاصه خواستگار های جدی من بهم میخورد هی

تا به امروز که با یه اقایی توی رابطم و خانواده ها در جریانن و احتمالا دو تا سه ماه دیگه یا کمتر بریم ازمایش خون و محرمیت 

خیلی همدیگه رو دوست داریم

ولی من چون خیلی خواب بد میدیدم گفتم شاید هنوز طلسم توی تنم باشه و میترسم جدا از این خوابا به این آقا نرسم و دقیقه نود بهم بخوره

خب من شروع کردم چهار قل ایت الکرسی و حالم انقد بده از لحاظ روحی 

و خیلی با پارتنرم بد اخلاق شدم دست خودم نیست و خوابای جنسی بد میبینم

ادامه بدم یا نه؟؟

منم مثل تو بودم همش خواستگار هام بهم میخورد بد اخلاق شده بودم و خواب های جنسی می‌دیدم تا اینکه از خونمون طلسم پیدا کردم دادم یک استاد باطلش کرد 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل تو بودم همش خواستگار هام بهم میخورد بد اخلاق شده بودم و خواب های جنسی می‌دیدم تا اینکه از خو ...

مال چندین سال پیشه و دعاهه غیر ممکنه پیدا کردنش

چیکار کنم؟؟

شیطون رو لعنت کن گلم ،استغفار کن ،خواب بد میبینی جای خوابت عوض کن قبل خواب هم گل بابونه و پنج تا آیت ...

عزیزم میترسم این خواستگارمم بهم بخوره خیلی دوسش دارم 😞😞

مال چندین سال پیشه و دعاهه غیر ممکنه پیدا کردنشچیکار کنم؟؟

نمی‌دونم من بعد از پیدا کردن یک طلسم استاد چند های دیگش رو برام تو خونمون پیدا کرد 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
منم شبیه تو این علائم یسری هاش داشتم گاهی تو خاب احساس خفگی میکردم به یخ اقایی زنگ زدم خیلی معروف فو ...

نه من میترسم 

میخوام با حرز باطلش کنم که حرز هنوز ارسال نشده

چهل روز هر روز سوره بقره رو بخون 

اگه سخته و نمیتونی صوتشو دانلود کن بذار با صدای بلند تو خونه پخش بشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چهل روز هر روز سوره بقره رو بخون اگه سخته و نمیتونی صوتشو دانلود کن بذار با صدای بلند تو خونه پخش بش ...

باشه عزیزم از فردا شروعش میکنم از امشب نمیشه چون خومم شنیدم خوبه ولی قبل غروب