پوفیلا_ مدیر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1055 عنوان رسم یلدای عروس 🍉🍉 | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 71 پست تو شهر شما یلدای عروس چجوریه ؟ تو دوران عقد خانواده داماد یلدایی میارن بعد از عروسی خانواده عروس؟ چیا میارن؟ کیا واسه داماد هم کادو یلدا میخرن؟ ما این رسمو نداریم خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨ دیروز | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1055 من مامان بابام جدا شدنهمیشه فوبیای اینو دارم که روزی ازدواج کنم این مراسماتو باید خونه پدر به جا بیا ... عزیزم منم مادرم فوت شده پدرم دوباره ازدواج کرده برای اینجور مراسمات هیچکس نیست به بابام بگه چیکار کنه مرداد هم که اهمیتی به اینجور چیزا نمیدن خیلی از روزای خاصم بخاطر این موضوع خراب شده شما الان با مادرتون زندگی میکنید یا پدر؟ خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1055 من خودم جلو اینا وایسادم 😂😂 کلا همه سنت ها بردم زیر سوال 😂 آفرین بهت 😂 من خودمم خیلی از رسمارو خط زدم ، مثلا جهاز برون و جهاز بینون ، خریدای عقد و عروسیمم تنها یا دوتایی میرفتیم نداشتیم هیچکس بیاد و دخالت کنه 😃 خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨
بافتکار عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 963 خوب پس خداروشکر که همچین همسر با درک و ساپورتیوی دارید ، همسرتون گله نمیکنید؟ کلا رسم جهیزیه دارید؟ رسم داریم اما چون خانوادم کارگر هستن نداشتن همسرم همه رو به گردن گرفت با اینکه خودشم کارگر هست و پدر بالا سرش نیست
ooاسماءoo عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 2898 چه جالب ماهم اینجا خیلی ها میبرن خیلی ها هم نه ، هر خانواده طبق وضعیت خودش عمل میکنه مثلا برای من پ ... نه اینجا نیارن بی احترامی محسوب میشه
fateme_1385 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 6229 من مامان بابام جدا شدنهمیشه فوبیای اینو دارم که روزی ازدواج کنم این مراسماتو باید خونه پدر به جا بیا ... اون زمان هرکس بخواد خودش زنگ میزنه دعوت میکنه نگران نباش عزیزم
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3939 اون زمان هرکس بخواد خودش زنگ میزنه دعوت میکنه نگران نباش عزیزم 🥲❤️🙏
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 973 آفرین بهت 😂 من خودمم خیلی از رسمارو خط زدم ، مثلا جهاز برون و جهاز بینون ، خریدای عقد و عروسیمم تنه ... منم تمام مراسمات تنهایی رفتیم به جز یکی از ازمایشا، چون ما به دلایلی چند تا آزمایش رفتیم خریدای عقد و عروسی و جهاز و همه چی هم دونفری بودیم، چیزی تحت عنوان جهاز چیدن و اینا هم نداشتیم هزینه هم نگرفتیم ازشون خودمون با کم و زیاد داراییمون کنار اومدیم
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 2990 تا چند سال ؟ یا خدا شما که بدترید 😂 تا هروقت خدا عمر بده
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 2990 اومدم بنویسم مام همینطور ک دیدم همشهری هستیم 😍❤️ عه عزیزم💛
fatemehh928 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 7783 چه سنگین کجایی هستید؟ البته سمت ماهم کسی که وضع مالیش خوب باشه و بخواد انجام میده ترک هستم عزیزم یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...
fatemehh928 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 7783 اده رسم ما هم اینطوریه😃تورکید؟من تورکم بله منم تورکم😅😁 یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...