2777
2789
عنوان

رسم یلدای عروس 🍉🍉

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 71 پست
من مامان بابام جدا شدنهمیشه فوبیای اینو دارم که روزی ازدواج کنم این مراسماتو باید خونه پدر به جا بیا ...

عزیزم 

منم مادرم فوت شده پدرم دوباره ازدواج کرده برای اینجور مراسمات هیچکس نیست به بابام بگه چیکار کنه مرداد هم که اهمیتی به اینجور چیزا نمیدن 

خیلی از روزای خاصم بخاطر این موضوع خراب شده 

شما الان با مادرتون زندگی میکنید یا پدر؟

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

من خودم جلو اینا وایسادم 😂😂 کلا همه سنت ها بردم زیر سوال 😂

آفرین بهت 😂 

من خودمم خیلی از رسمارو خط زدم ، مثلا جهاز برون و جهاز بینون ، خریدای عقد و عروسیمم تنها یا دوتایی می‌رفتیم نداشتیم هیچکس بیاد و دخالت کنه 😃

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس خداروشکر که همچین همسر با درک و ساپورتیوی دارید ، همسرتون گله نمیکنید؟ کلا رسم جهیزیه دارید؟

رسم داریم اما چون خانوادم کارگر هستن نداشتن همسرم همه رو به گردن گرفت با اینکه خودشم کارگر هست و پدر بالا سرش نیست

آفرین بهت 😂 من خودمم خیلی از رسمارو خط زدم ، مثلا جهاز برون و جهاز بینون ، خریدای عقد و عروسیمم تنه ...

منم تمام مراسمات تنهایی رفتیم به جز یکی از ازمایشا، چون ما به دلایلی چند تا آزمایش رفتیم 

خریدای عقد و عروسی و جهاز و همه چی هم دونفری بودیم، چیزی تحت عنوان جهاز چیدن و اینا هم نداشتیم 

هزینه هم نگرفتیم ازشون خودمون با کم و زیاد داراییمون کنار اومدیم