2777
2789

تپش قلب میگیرم و دست و پام یخ میکنه بی حال میشم استرس اضطراب میگیرم انگار دوباره قراره چیز بدی ببینم ...

واقعا چیز بدیه خیلی تاثیر بدی گذاشته روم...

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حستون قابل درکه

امیدوارم ب ارامش برسید

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

خیانت به روح و روان خیلی لطمه میزنه و این شاید تا آخر عمر همراه آدم باشه متاسفانه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

شوهر منم یه رابطه سطحی داشت که منم فهمیدم بعد اون مثل شما شدم الان میخاد گوشیشو عوض کنه میگه این واسه تو گفتم نمیخام حتی یه بار از شدت غصه گوشیشو کوبوندم تو دیوار بعد کوبوندم وسط سرش

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خب چک نکن بهتر از این فشاره که... ناراحتی قلبی میگیری

دقیقا آخرین بار که برداشتم چنان ضربان قلبم رفت بالا گفتم الان ایست قلبی میکنم هی با خودم گفتم عزیز من آروم باش آروم باش چیزی نیست بزور آروم شدم

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊