2777
2789
زیباترین بشر دنیا تو شهرماست، یعنی نقاشی خداست بحدی زییباست که نمیتونم توصیفش کنم، ولی بازم شوهزش به ...

مردا کلا بی لیاقتن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش ببینمت😁

میخای ببینی ؟ شاید از نظر شما بد باشم  ولی خودم خودم دوست دارم  از این ک تو سایت بزارم میترسم  

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

لیسا بلک پینک (وسطیه)

اون دختره دیگه تو گروه بلک پینک قشنگ تره 

عکس هاشون بزار تا بگم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

میخای ببینی ؟ شاید از نظر شما بد باشم ولی خودم خودم دوست دارم از این ک تو سایت بزارم میترسم

منم میخام ببینم شمارو

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نه پسرا هر سغید تر و بورتر باشی و شبیه خارجیا بیشتر دنبالت میوفتن من خودم این جوری هستم تا ده سال بز ...

یه عکس بزارم بگید چطوره؟

اگه توعم میخای عکست و بزار 🥰😍

من بتمن هستم🦸🎀

یه عکس بزارم بگید چطوره؟اگه توعم میخای عکست و بزار 🥰😍

بزار

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

منم میخام ببینم شمارو

زودی ببین

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

نه پسرا هر سغید تر و بورتر باشی و شبیه خارجیا بیشتر دنبالت میوفتن من خودم این جوری هستم تا ده سال بز ...

نه بابا خارجی چیه پسرا دنبال همه مدل میفتن دلیلش هم هیز بودنشونه 

انگار من خودم کارما هستم

یه خانم تقریبا ۵۰ ساله چن روز پیشدیدم تو یه مراسمی خیلی خوشگل بود پوست صاف و یکدست بینی خوش فرم چشمای عسلی و کشیده و گربه ای ابروهاشم با این سن و سال خیلی پرپشت بود اینقدر خوشگل برداشته بود آدم کیف میکرد ساده و چادری بود حتی مرطوب کننده هم نزده بود تو دلم همش میگفتم ماشالا 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...