پدرشوهرم سرطان گرفته شوهرم تک فرزنده همه بارمسئولیتا رودوششه،خیلی درونگراس،میخنده صحبت میکنه اما به ظاهر....میگه کم اوردم نمیدونم چیکارکنم... اهل دردودل نیس چطوری ارومش کنم دلم براش کبابه میبینمش گریم میگیره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهرم تک فرزنده پدرشوهرم سرطان گرفته شوهرمم یه کارگره حالا بخاطرپدرشوهرم از کارش مونده نمیتونه بره سرکار سه ماه دیگه بایدازین خونه بلندشیم مستاجریم هیچ پولی ام نداریم مادرشوهرمم همش میگه من تنهاهیچچکاری نمیتونم بکنم حتی بچه منونگه نمیداره که کمک حال شوهرم باشم ازخونوادمم دورم
مادرشوهرم اصن هیچکاری تنهانمیکنه حتی یه دکترنمیبره یروزتنها پدرشوهرمو....همش به شوهرم میگه توبایدباشی... من تنهانمیتونم میگم لااقل بچمونگادارمیگه تنهانمیتونم میگیم یشب پیش شوهرت باش توبیمارستان میگه نمیتونم شوهرم دست تنها ...منم ازخونوادم دورم که بخام بچموبزارم پیششون
شوهرم دوشب پیش عصبی شدکلی باهاش بحث کردمیگفت من ازکاروزندگیم موندم لااقل توروزا با بابا باش من شباپیشش بزا کارموازدست ندم بعدازیسال بیکاری کارپیداکردم شوهرم میگفت اخرزن وشوهربراهمن دیگه باید تو بتونی بابا رو راه ببری امابازمادرشوهرم حرف خودشومیزد