2777
2789

همه چیوتوتاپیک قبلیم توضیح دادم 

پدرشوهرم سرطان گرفته شوهرم تک فرزنده همه بارمسئولیتا رودوششه،خیلی درونگراس،میخنده صحبت میکنه اما به ظاهر....میگه کم اوردم نمیدونم چیکارکنم... اهل دردودل نیس چطوری ارومش کنم دلم براش کبابه میبینمش گریم میگیره   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندخانواده داره؟نفهمیدم منظورتونو

ینی چندنفرن ک کاراشون افتاده بااین ک گفتی مسولیتا باهاشه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ینی چندنفرن ک کاراشون افتاده بااین ک گفتی مسولیتا باهاشه

شوهرم تک فرزنده پدرشوهرم سرطان گرفته شوهرمم یه کارگره حالا بخاطرپدرشوهرم از کارش مونده نمیتونه بره سرکار سه ماه دیگه بایدازین خونه بلندشیم مستاجریم هیچ پولی ام نداریم مادرشوهرمم همش میگه من تنهاهیچچکاری نمیتونم بکنم حتی بچه منونگه نمیداره که کمک حال شوهرم باشم ازخونوادمم دورم

شوهرم تک فرزنده پدرشوهرم سرطان گرفته شوهرمم یه کارگره حالا بخاطرپدرشوهرم از کارش مونده نمیتونه بره س ...

واقعا مادر شوهرت عجیبه بگو نگه داره بتونی بری سرکاری جایی اینطور ک نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

واقعا مادر شوهرت عجیبه بگو نگه داره بتونی بری سرکاری جایی اینطور ک نمیشه

مادرشوهرم اصن هیچکاری تنهانمیکنه حتی یه دکترنمیبره یروزتنها پدرشوهرمو....همش به شوهرم میگه توبایدباشی... من تنهانمیتونم میگم لااقل بچمونگادارمیگه تنهانمیتونم میگیم یشب پیش شوهرت باش توبیمارستان میگه نمیتونم شوهرم دست تنها ...منم ازخونوادم دورم که بخام بچموبزارم پیششون 

مادرشوهرم اصن هیچکاری تنهانمیکنه حتی یه دکترنمیبره یروزتنها پدرشوهرمو....همش به شوهرم میگه توبایدباش ...

واقعا بیشعوره بگو خود شوهرت بهش بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا بیشعوره بگو خود شوهرت بهش بگه

شوهرم دوشب پیش عصبی شدکلی باهاش بحث کردمیگفت من ازکاروزندگیم موندم لااقل توروزا با بابا باش من شباپیشش بزا کارموازدست ندم بعدازیسال بیکاری کارپیداکردم شوهرم میگفت اخرزن وشوهربراهمن دیگه باید تو بتونی بابا رو راه ببری امابازمادرشوهرم حرف خودشومیزد 

شوهرم دوشب پیش عصبی شدکلی باهاش بحث کردمیگفت من ازکاروزندگیم موندم لااقل توروزا با بابا باش من شباپی ...

عجب احمقی ببخشید 

خدا کمکت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیوونمون کردهفقط دعاکن گره ازکارمون بازشه حال پدرشوهرم خوبشه خیال هممون راحتشه

ان شاالله چندسالشونه پدرمادرشوهرت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سنشم کم نی راحت طلبه😂😂

میدونی مادرشوهرمن ازون اول همش اینجوری وانمودمیکردهمه میشناسنش یشب تنهاوانمیسته همش اینجوری میکنه که بقیه بگن این نمیتونه تنهاخودشوراه ببره میخادفقط بیادتوخونه مت زندگی کنه فقط میخادخودشووصل شوهرم کنه