2777
2789
عنوان

کمتر از 3 ماه دیگ عروسیمه ولی

424 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من کمتر از 3 ماه دیگ عروسیمه 

ب شدت بخاطر درگیری های دوران عقد و دلایل دیگر وزنم اومده پاین خیلی تو پر و خوش هیکل بودم اما الان... 

قدم 172تاست و وزنم 58

شوهرم گفت توی لباس عروس نمیخام لاغر باشی 

از ی جهنم ب شدت کم خوراکم یعنی دولقمه بیشتر بخورم حالم بد میشه بگید چکار کنم 😥

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبی که

خوب نیست من قدم بلنده خیلی لاغر ب نظر میام صورتم لاغر شده و هیکلم ی جوری بی جون هست انگار 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

برو مکمل بگیر از داروخونه ک اشتهات باز بشه

همونا ک مثل شیر خشکه رو منظور ته؟ 

استرسی نیستی؟دمنوش ارام بخش بخور اشتهات اوکی میشه

اتفاقا چرا 

هم استرسی هستم همم ب شدت درگیر میشم با مشکلات و مشکل معدم دارم صبح ک بیدار میشم حالم بده همش 

قرص ویتامین اینا بخور قبل غذا 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ورزش کن گشنت میشه غذا میخوری با ورزش کردن لاغر نمیشی نترس بلکه بدنت قشنگ تر میشه

روزانه حدود نیم ساعت راه میرم تا محیط کارم باعث میشه لاغر شم؟ 

قرص ویتامین اینا بخور قبل غذا

😥خوردم اصلا تاثیری نزاشت