2777
2789
باشه عزیزم بازم ممنونچون خودم زبونشون بلد نیستم گفتم شاید بلدی زنگ بزنی برام بپرسی بازم شرمنده 🙏❤️

نه متاسفانه بلد نیستم، ما اونجا یه دوستی داشتیم کلا اون مترجممون بود

نه متاسفانه بلد نیستم، ما اونجا یه دوستی داشتیم کلا اون مترجممون بود

حوشبحالتون باز کسی رو داشتین 

ماهم میخوایم بریم برای بچم دارو بیاریم اما قبلش گفتم تماس بگیریم ببینم دارن نریم شهر غریب اسیر شیم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوشبحالتون باز کسی رو داشتین ماهم میخوایم بریم برای بچم دارو بیاریم اما قبلش گفتم تماس بگیریم ببینم ...

درسته کسی رو داشتیم ولی اون دارو رو نداشت هیچ داروخونه ای توی وان

اخر سر مجبور شدیم با مبلغ زیادی از استرالیا بیاریم 

تشکر میکنم خیر ببینی عزیزم شما زبان ترکی استانبولی بلدی؟

چطور میتونم کمکتون کنم؟

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

چطور میتونم کمکتون کنم؟

قربونت برم خیر ببینی

این دارو رو برای بچه دوساله م میخوام اگه برات مقدوره زنگ بزنی به اون دارو خونه زبونشون بلدی بپرسی این دارو رو دارن قیمتش چقدره ؟

ما پاشیم بریم نداشته باشن خیلی سخت میشه ممنون میشم کمکم کنی دعات میکنم🙏❤️❤️

قربونت برم خیر ببینیاین دارو رو برای بچه دوساله م میخوام اگه برات مقدوره زنگ بزنی به اون دارو خونه ز ...

اوه عزیزم متأسفم من مکالمه اونقدرها قوی نیستم فقط در حد نوشتن و ترجمه و کمی صحبت

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

من استانبولی بلدم میتونم بگم بهشون

ولی حقیقتا هزینش خیلییی بالاس بخایی تو کلمه بحرفی کلی پولت میرا فقط کسایی که خطشون رو رومینگ کردن هزینه زیادی براشون نمیاد دوطرفم باید باش رومینگ