2777
2789
اخی چقد بد دلم سوخت

اره بنده خدا 

بعد این خانومش از کارای اینم خبر نداشت زن ساده ای بود 

ولی موقعی که فهمیده بود اینقد گریه میکرد که نگو اینقد منکه دلم براش اتیش گرفته بود ولی خب تله شیطانه دیگه لامصب از چاله میندازت تو چاه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بنده خدا بعد این خانومش از کارای اینم خبر نداشت زن ساده ای بود ولی موقعی که فهمیده بود اینقد گری ...

خانوم چقد ساده بوده یه شبه این همه پول از کجا اورده شک نکرده زنه اره بخدا بعضیارو میبره بالا بعضیا رو به زمین میندازه

بله دوستم اینا تو مسیر کیش تصادف کردن اونقدر دیه و پول گرفتن تا الان خرج میکنن تموم نمیشه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خانوم چقد ساده بوده یه شبه این همه پول از کجا اورده شک نکرده زنه اره بخدا بعضیارو میبره بالا بعضیا ر ...

خب میگم دیگه مرده اصلا بهش نمیخورد‌اهل این کارا باشه 

اینم میپرسیده شوهرش میگفته مثلا از سرکارم‌هدیه دادن یا رفیقم بهم داده یا وام کرفتمو خیلی چیزای. دیگه اخه خیلی سابقش تو‌کارش زیادبود بعد میگم دیگه اصلا بهش نمیخورد بخواد همچین کنه 

خیلی مرد با ایمانی بود

روزای خوب توی راه😎✌🏻

منظورم انه که چرا قاچاقچیای مش ر وب راست راست میچرخند و کاسبی میکنن

خب منم همینو میگم دیگه 

چون رفیقای مورد اعتماد سر راهشون قرار میکیره یا دل و‌جرعت که برن لو بدن ندارن بعد این شرایطش فرق میکرد چون اهل این کارا نبود ازش میشده خیلی سو استفاده ها بشه 

اما خب کسی که میره قاچاق میکنه و‌کارش اینه ی قاچاقی دیگم بره لوش بده خودش بیچاره کرده دیگه خودشم میگیرن

اما بعضیا مثل این بنده خدا مورد طمع قرار میدن بعدم با تهدید اینا بی ابروشون میکنن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

منم چند سال جلوتر یه پیشنهاد همکاری داشتم ولی ردش کردم

یه گل ممد نامی بودبهم پیام دادگفت گنج پیدا کردم بیا ببر بفروش نصف نصف ،ولی من قبول نکردم،تازه گفت به هیشکی نگفتم فقط به تو پیام دادم🤣🤣🤣🤣

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود