2777
2789

من ۱آذر اتلیه بارداری رفتم تهرانم سایز بندی داشت من سایز۲۱در۲۵درخواست دادم هرعکس ۲۷۰

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا خوب بوده چه ارزانفکرمیکردم خیلی بیشترباشه

ن کلا رنج قیمت همینه

۱۰تاعکس شد ۲۷۰۰

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من دونه ای یادم نیست ۲۵۰ شد یا ۳۵۰ بعد عید 

یدونه رو شاسی زدن حدودا ۷۰ در ۵۰ هست یک و نیم ملیون شد با تخفیف ۳۰ درصد 

یکی هم کوچیکه مثلا اندازه سه تا کتاب درسی بزرگ اونم حدودا ۸۰۰

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

عموما اینطور نیست که برید یکدونه عکس بگیرید. حداقل خرید دارن تهران بین ۳ تا ۴ تومن حداقل خریدشونه‌.و ...

ما شهرستانیم شهر کوچیکیم یک یا نهایت دوقطعه میخوام بگیرم

بستگی داره کجا بری، ما شهرستانیم،  عکس ۱۶در ۲۱ یکی ۱۲۰ تومن گرفت تقریبا خوب بودن! شاسی هم دونه ای ۱۵۰ جدا

ولی همینجا جای دیگه تقریبا ۳برابر میگفت چون عکاسش خیلی کلاس میذاشت ولی در نهایت نتیجه همین میشد

از من بابت یه شاسی ۱۶در۲۱ ، ۱۵۰ تومن جدا گرفت پس زیاد گرفت 🥲

شاسی از بیرون خودت بخری ۳۰ تومنه بابا چخبره انقدر دادی

من بعضی اوقات لکس از گوشیم میدم چتپ میکنن خودم شاسی میخرم میچسبونم 

شاسی از بیرون خودت بخری ۳۰ تومنه بابا چخبره انقدر دادیمن بعضی اوقات لکس از گوشیم میدم چتپ میکنن خودم ...

عکسی ۱۲۰ تومن گرفت یه دونه شو زدم رو شاسی گفت ۱۵۰ هم شاسی، منم یادم بودم شاسی ارزونه گفتم شاید گرون شده دیگه هچی نگفتم! پس باید از یجایی قیمت عکسو جبران کنن🤦‍♀️