2777
2789
گنج نه ولی دیدم قاچاق کرده زندگیشون زیر و رو شده اما اخر کارش عاقبت نداشته و دوباره برگشتن به همون ح ...

منم شنیدم باقاچاق م ش رب خیلی وضعشون خوب شده .امااین پولا خوردن نداره

لایک نکنید .توروخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره روستا بغلیه ما روستاشون میگن غنیه خیلیا در اوردن اکثرا هم وضعشون خوبه تو این ده سال اندازه یه شهر بزرگ پیشرفت کردن خونه های چند طبقه تریلی های بزرگ ولی یکیشون دراورد و الان حدودا ۵ تا اینا تریلی بزرگ داره بالاشهر پایتخت خونه داره مغازه ولی بگم تاسوعا عاشورا هرررر سال نزدیک چند میلیارد فقط نذری میده گاو میرنه زمین کل روستاشونو چند شب شام میده خدا به خوب کسی داده انصافن نوش جونش باشه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

وای

اره فکرشو کن طرف خودش پلیس بود 

بعد یکی میاد اینو درگیر مواد میکنه تا این کارارو براش کنه و چیزایی که دارنو رد کنه و پول گنده ای بهش میده بعدی که اون مردک عوضی کاراشا مبکنه و همه بارش رد میشه از مرزای مد نظرش 

اینو شروع میکنه تهدید کردن که پولشو پس بده وگرنه میره میکه که چکار کرده و اینا اینم چون این تهدید میکرده خودش میره خودشو معرفی میکنه و از کارش اخراجش میکنن و الان توی ی روستا زندگی میکنن و کارش با ماشینه بنده خدا اما اون مدت بهترین محل شهرمونو زندگی میکردن خونشونو به ی ماه نکشید مثل ی کاخ کرده بود هر روز ی ماشین خارجی خیلی گرون جلو خونشون بود 

زنش به هفته نکشیده بود سر گردنش پر از طلا شده بود همه همسایه ها تعجب کرده بودن ازش ولی اینقد مرد مومنی بود کسی باور نمیکرد همچی کاری کنه ولی دیگه حیف که رفتن زنش افسردگی گرفت بچش مریض شده بود خیلی سختی کشیدن طفلکا تا یکم رو پای خودشون بیان

روزای خوب توی راه😎✌🏻

منم شنیدم باقاچاق م ش رب خیلی وضعشون خوب شده .امااین پولا خوردن نداره

اره از گلوی ادم پایین نمیره اولش شاید لذت داشته باشه اما خدا بنده هایی که دوست داشته باشه همچی میزنه پشت کلشون تا همش از دماغاشون بیاد بیرون و به خودشون بیان

روزای خوب توی راه😎✌🏻