2777
2789

من دو روزه این علائم دارم

از مچ پا به پایین بی حس و یخه امروز بهتره

گردنم یکم حس ضعف دارم 

ناخیه تناسلی هم بی حس طوره

چشمام رو گوشی مخصوصا تار میبینه

گلوم میسوزه

ام اسه یعنی؟

رفتم آز دادم ۵ روز دیگه جواب میدن

خیلی حالم بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه خط صاف در نظر بگیر رو زمین موزاییک سرامیک خط حاشیه قالی سرتو مستقیم بگیر روبرو نگاه کن.میتونی راحت رو اون خط چند متر راه بری

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

گز گز نیست بی حسیه نه تاری دارم

همون بی حسی هم منظورم بود.برو متخصص نغز و اعصاب ام‌آر ای بده.ممکنه کمبود ویتامین داری.یا چشمات ضعیفه.چشم دو بینی داره بیشتر تو ام اس.

نگران نباش حالا.منم زیاد رو گوشی نگاه کنم مخصوصا شب چشمام تار میبینه قاطی میکنه.به جشمت استراحت میدی مثلا وقتی از خواب بیدار شدی بهتر نمیشی

دارم میمیرم از غصه ۲۱ سالمه آیندم چی میشه

هیچی مثل یه آدم عادی زندگی میکنی.ام اس با دارو کنترل میشه و تو همون مرحله متوقف میشه.اگر زود رسیدگی بشه ان شاالله که چیز مهمی نیست.الان کسی که کنارته ممکنه ام اس داشته باشه ولی کسی چیزی نمیدونه

داروهاش گرونه؟

از الان‌به این چیزا فکر نکن.داستان هم نساز.نه داروهاش نسبتا رایگانه.مگر اینکه خارجی استفاده کنی.یه سری ۳رص استفاده میکنن یه سری امپول .که تو هر دو مورد هم رایگان دارن هم مولی.ولی خوب اینکه مثلا فلان قرص رو بیارن تحت پوشش بیمه و..همیشه دارن بران تلاش میکنن

امپولاشم شاید چند جلسه برن تزریقاتی.بعدا یاد میدن خود فرد یا کسی که باهاش زندگی میکنه میزنه.مثل انسولین.ولی در کل مثبت فکر کن.دو روز علامت داشتی.ممکنه عصبی شدی.کمبود ویتامینه.یا هر چی.من سیاتیکم مشکل داره.گاهی بی حسی شبیه چیزی که گفتی تو پام دارم.رگ کنار پام میسوزه سر میشه