2777
2789
عنوان

لعنت ب همسایه بیشرف و بی همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 40 پست
من دیگه راهم میرم پاهامو میکوبم زمین دیروز ۶ پاشدم اوردم گردو و بادوم شکستمگفتم نمیزارممممممم بخوابی ...

خوب کردی دمت گرم من حیف رو سرشون نیستم واحد روبرو طبقه پایینن وگرنه میدونستم چکار کنم اشغالارو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه صاحب خونش قرارداد نداره؟قرارداد داشته باشه که دستور تخلیه رو تو یه هفته میدن :/چرا انقدر طول کشی ...

صاحب خونش آدم خوبیه هی خواست با صلح و آرامش تموم شه نشد دیگه الان کاراشو کرده بیچاره امروز فرداش میکنن

با پوستو استخوونم درکت میکنم یه دونه همین مدل گاوشو داریم، هر روز مهمون داره بیکار و علاف

اینام دقیقا بیکار و علاااااف و بی همه چیز همه روزم مهمون داره بیشرف بخدا عین خیالش نیس از من جون تره 50سالشه زنه

ما دوتاواحدکناریمون برادربودن وای نگم براتون همش درحال رفت وامدبودن تا۳نصف شب همیشه هم اینا مهمون داشتن وچون مهمونا مشترک بودن یکسره ازاین خونه به اون خونه میرفتن درحین رفتن نیم ساعت توراه پله بودن حرف میزدن خونه روازشون گرفته بودن جاریها دم درباهم حرف میزدن بجای اینکه برن خونه هم بچه هاشون هم روی راه پله مینشستن گوشی بازی واهنگ گوش کردن...خداروشکر ازاونجارفتیم

خوب کردی دمت گرم من حیف رو سرشون نیستم واحد روبرو طبقه پایینن وگرنه میدونستم چکار کنم اشغالارو

من یاد گرفتم صبحا زود بیدار میشم اکثرا خوابم نمیبره

اینقد مییییپرم بلند میشن صدای جیغ و گریشون میاد

مخصوصا اون شبایی که تا ۱۲ ۱ مشغول یورتمه رفتنن و جئغ کشیدنن

رعایت میکنم 😆👌

یه روز اینقد صدای عر عر زدن میومد بلند شدم همین کوبیدم زمین چند دقیقه

زنه زنگ زد گفت داری چیز میکوبی یا وسیله جا به جا میکنی گفتم اره میایی کمک تنهام

گفت نه شرمنده

منم ادامه دادم

یه هفته راحت بودمااااا🤣🤣🤣🤣🤣

میخواستی بگی ریدم دهن خودت و بچت بیشرف ی دسته طی بکوب ب سقف من حیف رو سرشون نیستم واحد مجاور طبقه پا ...

وای خواهر چند بار کوبیدم اصلا اثر نمیکنه.میری هم جلو درشون بچه رو می‌فرسته دم در خودش نمیاد از تو خونه با داد حرفشو میزنه😐خدا کنه زودتر خونه دیگه بخریم بریممم فقطططط

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من یاد گرفتم صبحا زود بیدار میشم اکثرا خوابم نمیبرهاینقد مییییپرم بلند میشن صدای جیغ و گریشون میادمخ ...

خخخخخخ چ خوب کاش منم اینا طبقه پایینم بودن😭حیف ک طبقه پایینم آدم با شخصیت و خوبیه

وای خواهر چند بار کوبیدم اصلا اثر نمیکنه.میری هم جلو درشون بچه رو می‌فرسته دم در خودش نمیاد از تو خو ...

انشالله عزیزم ولی اینجور آدما نباید گذشت کرد داد ک زد مرده و زنده براش نزار بزار فک نکنه ترسیدی هوچی گری کن

انشالله عزیزم ولی اینجور آدما نباید گذشت کرد داد ک زد مرده و زنده براش نزار بزار فک نکنه ترسیدی هوچی ...

شوهرم میگه بیخیال دهن به دهنش نشو خونه رو عوض کنیم میریم ولی همسایه بغلیمون باهاش دعوا میکنه اصلا آدم نیست.دعا کن زود خونه عوض کنیم که راحت بشیم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم