2777
2789

خداتو شکر کن ب کسی هم نگو چشم نخوری دختر 

منم ابنجوری بودم انقد زیاد بود و پر مغز بود بچم هی میپرید گلوش ، 

سر یکماه ماشاالله انقد تپل شد ک نگو، همه فکر میکردن من شیر خشک میدم

رفته رفته خودش کمتر میشه نگران نباش 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا خیرت بده میشه بگی این موضوع شیردهی خیلی اذیتم میکنه جوری که گاهی میگم شیر خشکیش کنم

نه عزیزم اصلا شیرخشکیش نکن. حیفه این روزی بچه توئه که ماشاالله برکت هم داره.

روش بلاک فیدینگ بهش میگن. این جوری که ۳_۴ساعت فقط از یه سینه بهش شیر بده. ۳_۴ ساعت بعدی از سینه دیگه. این کارو که انجام میدی چون هر سینه برای چند ساعت بلاک میشه تولید شیرش کمتر میشه. میگن نهایت تا ۷۲ ساعت تنظیم میشه شیرت

من با ناامیدی این روش رو امتحان کردم دیروز. واقعا داره نتیجه میده

اولش همینطوره خودش کم میشه بدوش فریز کن برای وقتایی که نیستی یا ببر بده بانک شیر اگه خیلی زیاده

بانک شیرچیکارش میکنن؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دوشیدم هم وقت گیره راهی نیست از اساس کمتر شه

حیفه ابنجور نگو منم تا ۵ماه زیاد بود ۵ماه تا۷ماه معمولی برا ۸ماه خشک شد چقدر بچه ام گشنگی کشید شیرخشکم نگرفت اینجور نمیمونه سن بچه بره بالا همش  میخوره تموم میکنه

نگه میدارن برا نوزدای تو دستگاه که بهدهر دلیلی از شیر مادر محروم

ازلحاظ شرعی خواهروبرادرمیشن که اگه بعداخواستن ازدواج کنن وندونن چی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه عزیزم اصلا شیرخشکیش نکن. حیفه این روزی بچه توئه که ماشاالله برکت هم داره.روش بلاک فیدینگ بهش میگن ...

ممنون ازتون  امتحان میکنم انشاءالله برای منم جواب بده 

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3