2777
2789

من این مدت دندونپزشکی‌و دکتر پوست و زنان رفتم

یه پاپ اسمیرم برام نوشت که چیزی نبود خداروشکر

همسرم گفت آخر ساله میبندن بیمه رو، هر چی فاکتور اینا داری بیار ببینیم بیمه کدوما رو پوشش میده

توی فاکتورا ویزیت دکتر زنانم هست که نوشته سونوی واژینال انجام شده و پاپ اسمیر، جواب پاپ اسمیرم هست

میگم زشت نیس جلوی اون آقاهه توی شرکتشون که اینا رو ببره؟

چون قشنگ ببینه میفهمه فاکتورای خانومشه و مربوط به فلان جای بدنشه

همسرم رو بعضی چیزا حساسه ولی برام عجیب بود که این موضوع براش مسئله‌ای نبود، زشت نیس واقعا؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون آقا فقط مسئول جمع آوری مدارک و تحویلش به بیمه ست و بررسی نمیکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه زشت نیست،عزیزم میشه بگی پاپ اسمیر چجوری انجام میدن من خیلی میترسم دکتر برام نوشت انجام ندادم

اصلا چیز خاصی نیس، یه کم اونجا رو باز میکنن و سریع با یه چیز نازک نمونه برمیدارن، دردیم نداره شاید در حد یه نیشگون

اصلا چیز خاصی نیس، یه کم اونجا رو باز میکنن و سریع با یه چیز نازک نمونه برمیدارن، دردیم نداره شاید د ...

تو رو خدا جدی میگی یعنی درد نداره ؟خدا کنه اگه واقعا درد نداره انجام بدم چند ساله باید انجام بدم از ترس نرفتم

نه زشت نیستهمکاراش خودنشون زن ندارن؟زن هاشون نکنه واژن ندارن؟؟پس بعصی ها ک سرطان سینه میگیرن چی

نمیدونم چرا خجالت کشیدم و برام جالب بود همسرم مشکلی با این قضیه نداشت در صورتیکه روی بعضی چیزا یه کم حساسه

تو رو خدا جدی میگی یعنی درد نداره ؟خدا کنه اگه واقعا درد نداره انجام بدم چند ساله باید انجام بدم از ...

نه اصلا چیز خاصی نیس، خیلیا داشتن انجام میدادن اونجا

حتما برو محض اطمینان، دردی که نداره ولی اگه داشت هم برای سلامتی یه کم باید تحمل کرد چون مهمه

کل پروسه‌ش ۵ ثانیه بیشتر طول نمیکشه