جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه کیک نمیخوای، میتونی چیزای خوشمزه دیگهای درست کنی که ساده و سریع باشن! 😁😁
1. پنکیک بدون شیر کمی آرد، تخممرغ، آب (یا آبمیوه اگه داری)، بکینگپودر، وانیل و پودر کاکائو رو قاطی کن تا خمیر نرم بشه. توی ماهیتابه با حرارت ملایم بپز. بعد با شکلات یا مربا سرو کن.
2. کوکی ساده آرد، تخممرغ، شکر، وانیل، بکینگپودر و پودر کاکائو رو مخلوط کن و یه خمیر درست کن. میتونی گرد یا هر شکلی که دوس داری دربیاری و بذاری تو فر (180 درجه، 15-20 دقیقه).
3. توپک کاکائویی آرد و پودر کاکائو رو تفت بده (روی حرارت کم)، بعد شکر، وانیل و یه کمی روغن بهش اضافه کن. وقتی خنک شد، گلولههای کوچیک درست کن. میتونی تو پودر نارگیل یا پودر قند بغلتونی.
4. شیرینی نرم ماهیتابهای آرد، تخممرغ، وانیل، بکینگپودر و کمی روغن رو مخلوط کن. یه خمیر نرم درست کن، بعد به شکل دایرههای کوچیک دربیار و تو ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم بپز.
هرکدوم و که امتحان کردی، نتیجهاشو بگو! 😊
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خودم یه پا هوش مصنوعی ام 😂😂 چند وقت پیش یکی فکر کرد دانشجو ادبیاتم داشتم برای امتحان میخوندم اینجوری جواب دادم گفت معلومه کتاب ادبیاتت و تازه جمعکردیا😂😂
اینا رو از دستورهایی که خواهرجانم واسم فرستاده بود و تو نت گوشیم دارم برای ایشون گذاشتم