2777
2789
عنوان

دلم یچیز خوشمزه میخواد چی درست کنم

124 بازدید | 24 پست

یچیزی مثل شیرینی😂 هر پیشنهادی دارین بگین درست کنم 

کیک نمیخوام

ارد و تخم مرغ و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو و اینا دارم فقط شیر ندارم

نمیدونم خودمم چی میخوام😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کیک نمی‌خوای، می‌تونی چیزای خوشمزه‌ دیگه‌ای درست کنی که ساده و سریع باشن! 😁😁

1. پنکیک بدون شیر
کمی آرد، تخم‌مرغ، آب (یا آبمیوه اگه داری)، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو رو قاطی کن تا خمیر نرم بشه. توی ماهیتابه با حرارت ملایم بپز. بعد با شکلات یا مربا سرو کن.

2. کوکی ساده
آرد، تخم‌مرغ، شکر، وانیل، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کن و یه خمیر درست کن. می‌تونی گرد یا هر شکلی که دوس داری دربیاری و بذاری تو فر (180 درجه، 15-20 دقیقه).

3. توپک کاکائویی
آرد و پودر کاکائو رو تفت بده (روی حرارت کم)، بعد شکر، وانیل و یه کمی روغن بهش اضافه کن. وقتی خنک شد، گلوله‌های کوچیک درست کن. می‌تونی تو پودر نارگیل یا پودر قند بغلتونی.

4. شیرینی نرم ماهیتابه‌ای
آرد، تخم‌مرغ، وانیل، بکینگ‌پودر و کمی روغن رو مخلوط کن. یه خمیر نرم درست کن، بعد به شکل دایره‌های کوچیک دربیار و تو ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم بپز.

هرکدوم و که امتحان کردی، نتیجه‌اشو بگو! 😊

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بستگی داره چقدر حوصله داری . پنکیک خوبه یا وافل . حوصلت بیشتره قطاب یا گوش فیل 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
کوکی گزینه خوبیه😁

😍🥰👌🤝🤝

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
با روغن نمیشه؟

کدومش؟

شبیه هوش مصنوعی جواب دادید

من خودم یه پا‌ هوش مصنوعی ام 😂😂 چند وقت پیش یکی فکر کرد دانشجو ادبیاتم داشتم برای امتحان میخوندم اینجوری جواب دادم گفت معلومه کتاب ادبیاتت و تازه جمع‌کردیا😂😂

اینا رو از دستورهایی‌ که خواهرجانم واسم فرستاده بود و تو نت گوشیم دارم برای ایشون گذاشتم