2777
2789

مگه هنوز کرونا هست؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره من رفتم دکتر گفت کرونا ااری

خدا شفا بده مراقب خودت باش❤️

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نه عزیزم منم همینطوری شدم انفولانزاستسرفه میکنی سینت اتیش میگیره نفسم نمیتونی بکشی ن؟بدن درد و سردرد ...

دکتر گفت کروناست

آخه میدونی من دردم تو قفسه سینه وکمر هستش

سرفه ندارم زیاد

ولی بگو چیکار گردی گلم

شاید مفید باشه برام

نه عزیزم منم همینطوری شدم انفولانزاستسرفه میکنی سینت اتیش میگیره نفسم نمیتونی بکشی ن؟بدن درد و سردرد ...

من سرفه میکنم از هفته پیش خوب نشدم گلو درد ،سرفه خیلی زیاد،صبا آنقدر سرفه میکنم سینما درد میگیره دکتر گفت چیزی نیس

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

من سرفه میکنم از هفته پیش خوب نشدم گلو درد ،سرفه خیلی زیاد،صبا آنقدر سرفه میکنم سینما درد میگیره دکت ...

منو اصلا معاینه کرد بدون معاینه از رو علائم گفت کرونا داری

شما هم قفسه سی‌نت درد میگیره با کمرت یا نه

منو اصلا معاینه کرد بدون معاینه از رو علائم گفت کرونا داریشما هم قفسه سی‌نت درد میگیره با کمرت یا نه

اخه مگ علائم کرونا این بوده؟؟؟

سرفه خشک و از دست دادن حس بویایی علائم کرونا بود 

بعدشم اگ کرونام باشه باید استراحت کنی و مایعات بخوری تا خوب شی 

اگر ریه هات مشکلی پیدا کرده حتما باید دارو بخوری در غیر این صورت فقط استراحت

چیزیم نیس ک بابتش ناراحت باشی و توقع داشته باشی دیگران خودشونو شرحه شرحه کنن🤭🤣

انشاالله زود خوب میشی جیگر  

هی عزیزم مراقب خودت باش داروها رو به موقع بخور زود خوب بشی نفسم💖منم پریودم از صبح دلم درد میکنه قربون مامانم برم از ظهر داره بهم میرسه ناهار مورد علاقه ام درست کرد برای خرما و دمنوش آورد برام کیک شکلاتی درست کرد الانم نارنگی آورده زورم اومد پوست کنم اومد دید نخوردم هنوز پوست کند برام🥺🫀✨میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستین🥺🤲🏻؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀