2777
2789
عنوان

رفتم مامای خصوصی بگیرم برگشت گفت مجبور باشم تهدید هم میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 98 پست
عزیزم حالا که میخوای پول بدی حداقل یکی ببر خوش اخلاق باشه بعدم وقتی برسی به ۵ سانت فاصله دردات کم می ...

دقیقا بهش گفتم من برام‌فقط اخلاق خوب مهمه...

عمرا این خانوم رو قبول نمیکنم شده برم بیمارستان دیگه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بخداااارک‌و صاف گفت مجبور بشم تهدیدت هم میکنم یعنی داد میزنم سرت

من مامام. خواسته بترسونتت ک همکاری کنی ببین عزیزم سرزایمان طبیعی خیلی از مادرا همکاری نمیکنن اخلاقمون خوبه میدونیم مادر درد داره اما متاسفانه بعضیا پاهاشونو میبندن بچه خفه میشه

خدا خیر بده اون خانومی که کنارتون مونده رو ...مطمعنم یه جایی خوبیش به خودش برمیگرده

بخدا خیلی مهربون بود حتی اسمشم یادم نیست ولی همیشه میگم الهی خدا براش بسازه،کلا بخش زایمان اون بیمارستان همشون خوب بودن خدایی با ادب مهربون،با اینکه کرونا بود دو شیفت دو شیفت پشت هم وایمیسادن استراحت نداشتن ولی اصلا تندی نمیکردن،دکترم خیلی مهربون بود،در صورتی که من شنیده بودم بخش زایمان ماما و پرستار بد اخلاقی میکنن در صورتی که من اصلا بد اخلاقی ندیدم خداییش رسیدگیشونم عالی بود

بلندترین فریاد من سکوت من است...
من مامام. خواسته بترسونتت ک همکاری کنی ببین عزیزم سرزایمان طبیعی خیلی از مادرا همکاری نمیکنن اخلاقمو ...

وای نه من غلط کنم پا ببندم

جون بچه ام از جون خودم مهمتره 

ولی عزیزم ایشون واقعا تند بودن

قبل اینکه با من صحبت کنن درست نیم ساعت سر پا نگهم داشت تا تلفنی با دوستش حرف بزنه اصلا مهم نبود یه زن باردار منتظرشه سرپا