2777
2789
عنوان

رفتم مامای خصوصی بگیرم برگشت گفت مجبور باشم تهدید هم میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 98 پست
زنی که داره زایمان میکنه فقط دلسوزی و محبت میخواد وگرنه قرار نیس که بچه رو از تو‌شکمم بکشه بیرون یا ...

خب پس عوضش کن . مشخصه خیلی بد اخلاق بوده 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
عزیزم احساس میکنم اینجوری گفته ک نهایت همکاری رو داشته باشی اخه من اولش ماما هرچی میگف بس درد داشتم ...

در کل اخلاق تندی داشت عزیزم 

وگرنه قطعا من همکاری خواهم کرد بخاطر خودم بخاطر بچه ام 

ولی ایشون فقط ضد حال زدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داری پول میدی بگو عوضش کنن،من ۳۶ هفته کیسه آبم پاره شد بدون هیچ آمادگی رفتم بیمارستان چمران تهران،کرونا هم بود تک و تنها میلرزیدم تو اتاق ماماهای بخش میومدن سر میزدن میرفتن،ولی از ساعت ۵ صبح که دیگه دردام زیاد شد یه ماما اومد تا لحظه آخر کنارم بودبهم تمرین میداد،با توپ نرمش میداد موهامو برام شونه کرد بافت،بغلم میکرد منو با آب گرم ماساژ داد بخدا هیچ پول اضافه ای هم ندادم فقط پول اتاق خصوصی و لوازمی که خریدم دادم،انقدر مهربون بود من از درد گریه میکردم اونم با من اشک میریخت،یعنی چی تهدیدت میکنم این حرف بار منفیش زیاده

بلندترین فریاد من سکوت من است...
دکترتو عوض کن دکتریو انتخاب کن که اون بیمارستان مورد نظرتون میره

عزیزم مگه لحظه های اخر مثلا من سی پنج هفته هستم سزارین اختیاری میخواستم

دکترم میگه من تو خصوصی میتونم اختیاری انجام بدم 

منم نمیخام هم پول زیر میزی دکترو بدم هم برم پول بیمارستان خصوصی بدم

الان برم یه دکتر دیگه پیدا کنم حاضر میشه زیز میزی بگیره منو تو بیمارستان مد نظرم که بیمم قبول میکنه اختباری سز کنه و دلیل پزشکی بنویسه؟

داری پول میدی بگو عوضش کنن،من ۳۶ هفته کیسه آبم پاره شد بدون هیچ آمادگی رفتم بیمارستان چمران تهران،کر ...

خدا خیر بده اون خانومی که کنارتون مونده رو ...

مطمعنم یه جایی خوبیش به خودش برمیگرده

به پذیرش که گفتم ،گفت اولین باره اسم مامای همراه میشنوم😂😂😂😂🤦🤦

عزیزم حالا که میخوای پول بدی حداقل یکی ببر خوش اخلاق باشه 

بعدم وقتی برسی به ۵ سانت فاصله دردات کم میشه و زود به ۱۰ سانت میرسی

یا کنسل کن اونو 

یا برو جای دیگه

در کل اخلاق تندی داشت عزیزم وگرنه قطعا من همکاری خواهم کرد بخاطر خودم بخاطر بچه ام ولی ایشون فقط ضد ...

اگه حس خوبی ازش نگرفتی عوض کن 

ولی تحقیق کن ببین کدوم حرفه ای تره 

من مامای همراه از بیرون بردم زیاد بلد نبود مال خود بیمارستان بهتر بودن چون من یک مشکل واسم پیش امد مامای خودم نفهمید یک مامای بیمارستان تا از کنارم رد شد متوجه شد امد انجام داد پنج دقه نشد ک زایمان کردم 

مثانه م پر شده بود و سر بچه اجازه خروج ادرار رو نمیدار و ادرار هم تجازه خروج سر بچه رو نمیداد تا سوند زدن مثانه تخلیه شد سریع بچه دنیا امد