2777
2789

رفتم بیمارستان برای خودم مامای خصوصی بگیرم قرار بود با رییس بخش حرف بزنم که این خانوم جلوتر رفت با رییس بخش حرف زد و شرح حالمو گفت بعد اومد پیشم گفت من مامای خصوصی میشم از ۵ سانت به بعد میام پیشت 

گفتم اخلاق برام خیلی مهمه دلسوزی و صبرتون برام مهمه

برگشت گفت همکاری نکنی تهدیدت میکنم😐😐هیچ انرژی خوبی ازش نگرفتم قطعا که من همکاری خواهم کرد ولی خب لحنش خیلی بد بود 

هم‌پول بدم هم منت سرم کنن!

باید اون بیمارستان برم ولی چجوری برم که به پست یکی‌دیگه بخورم😫😫

خدایا بسه دیگه باید دم‌زایمان استرس همه چیو بکشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تهدید 😕😐😐😐😐

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

رک برو بگو من میخوام مامای همراهم عوض بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهرم‌میگه زیر میزی بده به یه دکتر نامه بگیر برو همون بیمارستان سزارین شو

راست میگه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
رک برو بگو من میخوام مامای همراهم عوض بشه

اره استارتر اینجوری بگو

اخه بیمارستانای دولتی هم میان؟

اره چرا نیان

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏