2777
2789

وای بچها برام خیلی مهمه تا سال دیگه همین موقع ۱۵ کیلوو کم کنم.الان ۸۶ کیلوام.قدمم۱۶۸

باید به هفتاد برسم.میخوام باشگاه ثبتنام کنم غذامم کم کردم

دیکه چ راهی هست بنظرتون که روند لاغریمو تسریع کنه توذوخدا اگه چیزی یا کاری بلدید ک زودتر لاغرشم بگید بهم🥲

ایروبیک

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی یک کیلو ک چیزی نیست شما میتونی هفته ای یه کیلو کم کنی ، هزار کالری از کالری مورد نیازت کم کن در طول روز ، هفته ای یک کیلو کم کردی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

برو آزمایش بده ببین چه ویتامینی کم داره بدنت بخور 

روزی از ۵۰ تا دراز نشست تا صد برسون 

اب خوب و به اندازه بخور 

سیب بخور 

بادام بخور روزی ۱۴ تا 

نون رژیمی بخر بخور 

کالری شماری کن

ورزش 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

کالری شماری کن ،تو ایتا گروه داریم خواستی لینک بدم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
یکسری دارو های گیاهی هست با ورزش که میکنی فوق العاس لاغر میشی خواهرم میخوای معرفی کنم؟؟

نه معرفی نکن همش جز ضرر هیچی نداره

آدم لاغر میشه تا سلامت باشه نه اینکه صد تا مرض دیگه بهش اضافه بشه