2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 57168 بازدید | 1502 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من فعلا سخت میگیرم رو خونه ولی تا کی هتل بمونم

اره عزیزم دراین مورد کوتاه نیا

قدم اول برای مستقل شدن رو از خونه شروع کن

اینطوری خونواده ی همسرت به خودشون اجازه ی دخالت های گاه و بیگاه نمیدن و شمارو زیرنظر نمیگیرن

اگه دعوایی گرفته باشین وازهم دلخور باشین هم نگران نیستین که هرلحظه یکی سرزده از راه برسه ومدام در استرس باشین.

خونه ی مستقل یعنی آرامش

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
موهامو تیره کردم وزنمم رفته بالا

با بلوز،سفیده یک شکل بودین با مو بلونده یک جور قشنگ با مو فرفری یک حور قشنگ الانم قشنگین

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من سعی کردم نظرات همه رو بخونم و بیشتر فکر کنم که چه تصمیمی درست تره، شخصا در جایگاهی نیستم که بخوام ...

اره کاملا درست میگین تمام تلاشم رو میکنم رو حرفم وایستم امیدوارم خامم نکنه

اره عزیزم دراین مورد کوتاه نیاقدم اول برای مستقل شدن رو از خونه شروع کناینطوری خونواده ی همسرت به خو ...

اره الان گفت فکراتو بکن بهم بگو بهش میگم که برای این مدتم خونه مستقل میخوام

عهه منم ببینمت

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

وقتی خواستی خام بشی یاد دفاع نکردن اونشب بیفت. ایشون مرد هستند مگر صدای شما چقدر بلللند بود که اون نتونسته رو صدای شما حرف بزنه که نشنیدین. همینا یادت باشه خام نمیشی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

داره به شما پیامک میده؟

چقدر خوب باهم حرف زدید

توی اهدافت و حرفات پایبند باش اصلا کوتاه نیا

دیدی روی قطع رابطه با ستاره پافشاری کردی نتیجه داد

روی اعتمادبنفس ات خیلی کار کن و اصلا به حرفهای که زدی و گذشته زیاد تمرکز نکن که نشخوار  فکری بشه

سریع حواست پرت کن

میخوام اصرار کنم بگیره واقعا نمیخوام برگردم به اون خونه

بهترین کارو برا زندگیت میکنی اگه یه خونه بگیرید دیگه خانواده شوهرتم میفهمن کاروانسرا نیس دم ودیقه  و بدون خبر دادن هی بیان حد خودشونو میدونن دیگه

میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️

وااااای دختر من الان این تاپیک رو خوندم و مشکلاتتو فهمیدم 

عزیزم چرا همیشه خودتو پایین تر از شوهرت و خانوادش میدونی؟

احساس نمیکنی این مشکلاتی که تو زندگیت پیش میاد برا همینه 

تو این حسو باید از خودت دور کنی که اون از تو بالاتره ...

اعتماد به سقف داشته باش ... با شوهرت صمیمی بشو خودت خونه بگیر و بعدش که به درآمد رسید خودش خونه بگیره شما فعلا کمکش کن و منتشم سرش بذار حتی ....

بچه ها توروخدا به نظرتون خوب حرف زدم؟ الان همش نوشخوار ذهنی دارم. همش میگم کاش محکمتر بودم کاش نمیذا ...

خوب گفتی عزیزم خودت رو سرزنش نکن

شما امروز از اون قالب دختر احساسی وزودرنج دراومدی و نسخه ی جدیدی از خودت رو نشون دادی 

ازنگاه من پیشرفت خیلی خوبی داشتی آفرین

البته شما ذاتا دختر آروم ومهربونی هستی 

و رفتار امروزت٬ همینکه تونستی همینارو با قدرت و بدون ضعف وگریه به همسرت بگی٬ یعنی بردی!

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

چندین و چند بار شانس اینو داشتم که آنلاین باشم و ببینمت😅

خداییش خیلی نازی، تو همه عکسات😍

اینا هم هر چرندی که میگن از حسودیشونه،

من میدونم چه مسیر پر زحمت و پرتلاش و سختیه که یکی به عنوان یه دندونپزشک تو این کشور برسه، از کنکور تا دوران تحصیل و حتی استرسای بعدش!

قدر خودتو خیلی بدون، من اعتماد به نفسم در این مورد خیلی زیاده!🤣

تو هم اعتماد به نفس داشته باش، نذار گذشته لذت موقعیت الانو ازت بگیره❤️