2777
2789

بابا بخاطر عملش اومدیم خونه خواهرشوهرم

با پدر و مادرشوهرم هررروز جلو چشمشونه

خیلیی عجیبه الان اومدیم بخوابیم جا رو پهن کردم بخوابیم رفته تو هال پیش مادر پدرش

وقتیم تو شهر خودمونیم همش خونه پدر مادرشه

من الان یه هفتس اومدیم خونه خواهرشوهرم اصلام پدر مادرمو ندیدم ک دیگه انقدارم بهش فک نمیکنم اما از دست اون خستم

ی عمل لیزر سادم داره

مادرشوهرم هی میگه خیلیی نگرانم بخدا امروز ندونستم چیکار کردم انقدر نارحت بودم

والا خواهرشوهرمم گفت عیبه مادر تو ی آدم باااسوادی چرا اینجوری چرا اینجور فک میکنی

اخه والا منم کم کم از دست این رفتارای مادرشوهرم نارحت شده بودم زیااااادی از حد نگرانیش نمیدونم الکیه یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر کس اخلاقی داره در کنار خوبی ها یه سری بدی ها داره. فکر کن مادر خودت هست .‌یکی میگفت کارها و حرف های خانواده همسر رو مثل غذا بدون . بخور و هضم کن و چیزی نگووو

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود