2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 47720 بازدید | 1404 پست
عزیزم اگه جواب دادی به قول حامد بهداد بگو من از شما کم توقعیم شد!!بگو هرجا درمانده میشدم به درایت و ...

خیلی عالی، امیدوارم اهوانه قبل از تماس، این پیام رو ببینه.

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چقدر از تماس مادرشوهرتون عصبی شدم ولیاین تماس یعنی همسرتون هنوز سفت و سخت باهاشون در ارتباطه و گزارش ...

خیلی بده دقیقا حتی اون سلام باشه هم فکر کنم خونوادش بهش گفتن. شوهر من احساساتیه بعید بود ازش همچین حرفی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا حرف های شما یه کم رویایی هست الان شوهرش مگه پول داره که خونه اونم تو تهران بخره؟!!وقتی خو ...

مگه همه تو تهران خونه میخرن؟ چیزی هست به اسم اجاره!!!!

بعد اینکه این دیگه مشکل اون نه اهوانه 

نمیتونه بخره یا اجاره کنه جلو خانوادش وایسه بگه من بی عرضم همسرم داره تحملم میکنه شما هم حق ندارین بی عرضگی منو منتشو سرهمسرم بزارید

اعتبار ازدواج رو فقط و فقط زن و شوهر با رفتاراشون تعیین میکنن اگه یادتون باشه تو کاربری قبلی استار ...

حتما ان شاالله حرف خواهند زد هیچ دری همیشه بسته نمی مونخ. شاید پیامهای منو نخوندین. ان شاالله شما هم ازدواج کرده و خوشبخت باشین.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مگه همه تو تهران خونه میخرن؟ چیزی هست به اسم اجاره!!!!بعد اینکه این دیگه مشکل اون نه اهوانه نمیتونه ...

احسنت

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها اصلا نمیخوام با مادرشوهرم زنگ بزنم یا اگر بازم زنگ زد جوابشو بدم

خودت نزن اما اگر زد جواب بده،چه بخوای چه نه تو در اصل با همسرت طرف نیستی با مادرش طرفی ،اون از خودش اراده ای نداره مادرش زبونشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بچه ها اصلا نمیخوام با مادرشوهرم زنگ بزنم یا اگر بازم زنگ زد جوابشو بدم

بنظر منم زنگ نزن  حالا نمیدونم اگ دوباره زنگ زد جواب بدی یا ن ولی اصلا خودت زنگ نزن

این تازه اولشه اسی یکم اعتماد بنفس داشته باش دو هفته بگذره ببین چجوری میوفتن دنبالت

به قول کاربر ساحل آرامش الان وقت اینه خانواده شوهرت ببینن در اینده چطوری باهات رفتار کنن 

مادرشوهر نمیتونست تو این چند روز زنگ بزنه تا رفتی زنگ زد

صحبتتون دوستانه اس اما بنظر ناپخته است...دیدین توویدیوهایی ک بیرون میاد یکی مورد ظلم واقع میشه و همه ...

یک بخش پیامتون منو کشت عزیزم🥺

من دوست دارم شوهرم بیاد جلوچقدر مادرشوهرم پا در نیونی کنه

جواب میدی اگر زنگ زد مجدد؟ به نظرم بذار بیان دم مطب خواهش کنن بری پایین بعد حضوری حرف بزنی.

من دوست دارم شوهرم بیاد جلوچقدر مادرشوهرم پا در نیونی کنه

بهرحال نباید این فرصت پا در میونیرو از دست بدی،اگر برگردی سر زندگیت اینبار نوبت توعه که جای مادرشو بگیری و تحت کنترل خودت درش بیاری

یک بخش پیامتون منو کشت عزیزم🥺

اهوانه عزیز همینطوریم احساس شکست  و ناامیدی و مقصر بودن میکنه

چرا باید بخاطر کار درستی ک کرده و از نجابت و اصالتش دفاع کرده بهش حس گناهم اصافه کنیم؟

بی اصل و نسب نیس دور ازجونش که هرکی از راه رسید بخواد بهش توهین کنه

من معتقدم اگر همه دنیارو بهت بدن اما هویتت رو بگیرن همیشه احساس پوچی خواهی کرد......

مگه همه تو تهران خونه میخرن؟ چیزی هست به اسم اجاره!!!!بعد اینکه این دیگه مشکل اون نه اهوانه نمیتونه ...

عزیز من اون خونه رو خودشون زدن به اسم پسرشون !! همون طوری که اون یکی رو برای دخترشون گذاشتن 

الان اون خونه حق استارتره ، زنشه دیگه ، مال خودشونه ، چرا اصلا باید بره ؟ 

الان اینا تازه دو ساله ازدواج کردن ، اگه بخواد هر بار اینجوری کنه و بخواد بره که میشه بچه بازی 

اگه خود شوهرش بهش این توهین ها رو میکرد رفتن شاید بهترین کار بود ولی بخوای به خاطر دخالت و حرف این و اون پاشی بری درست نیست 

خود استارتر گفته بود شوهرش ساکت ساکت هم نبوده ، جواب خاله رو داده ولی با لحن اروم 

خیلی بده دقیقا حتی اون سلام باشه هم فکر کنم خونوادش بهش گفتن. شوهر من احساساتیه بعید بود ازش همچین ح ...

گفتم بهش دیکته میگن پسرمون هم مشق هاش رو از رو می نویسه اما بزودی دفتر مشق رو میذاره کنار میاد سمتت بدون بزرگتر . انگار که میخواین تازه ازدواج کنین از نو شروع کنید. حالا کلی هم تجربه دارید. تجربه پدر علم است. کم بخورین گرد بخوابین. اگر همسرت واقعاا میخوادت بااید و بااید شروطت که منطقی هم هست رو بپذیره. بسه خدایی اینقدر اذیت