2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 24099 بازدید | 619 پست
امیدوارم امیدوارم کاش خوب پیش برهکاش قلبم از علاقه بهش خالی بشه. خیلی احساساتیم با اینکه به شدت از د ...

انگار همسرتون مدام باید یه شوک از دست دادن بهش وارد بشه تا به خودش بیاد

اون سری هم سر قضیه ستاره احساس کرد دیگه تمومه که اخلاقش عوض شد و برگشت.. 

با توجه به چیزی که از همسرتون گفتین، به نظر من این رفتار جوابه..  اصلا پرخاش و تحقیر نکن، آروم و گرفته و دلشکسته به نظر بیایی و ازش کااااامل دوری کنی و تو حسرت و خلا‌ءبزاریش.. یه شوک جدی جدایی ام شاید براش بد نباشه 

امیدوارم به خودش بیاددد.. اگه با خالش برخوردی نکنه در رابطه با تهمت هایی که به سما زده، یه کلمه هست که نمی‌خوام بنویسمش... ولی اونه😔 قدیم پسر غریبه سر دخترای محلشون غیرتی میشدن و دعوا میکردن بعد این وایساده نگاه کرده خانومه.. حقیقتا خیلی حرص خوردم سر این کارش 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ایرادی توی رفتار امشب شما نمی‌بینم عزیزم، دو ماه انواع فشارهای بی‌وقفه تهش هم که دسته گل خانواده محترمش…فکر می‌کنی اگه روشنفکرترین و مسلط‌ترین مرد هم جای شما بود امشب خیلی نایس و مجلسی با خانومش می‌نشست سر میز مذاکره؟

مشکل ما خانوما اینه که همیشه در حال نکوهش کردن خودمونیم،همیشه فکر می‌کنیم ایراد از من بوده که اوضاع به اینجا رسیده(توی کار،مسائل خانوادگی، روابط دوستانه و…)

نظرم اینه که شما باید بری(هر چند که واقعا دل شیر می‌خواد) و نباید هم پیش خانواده‌ت بری، اونا هم متاسفانه اثر مثبتی روی شما ندارن که هیچ به طرق مختلف اعتمادبنفست رو می‌گیرن. قایم موشک بازی هم نکن جلوی همسرت که نفهمه خونه مامانت نرفتی یا محله بالا نرفتی. یکبار اینو از درون بپذیر که:”من همینم که هستم اگه بهترش رو میخوای برو پیدا کن”. از درون به این باور برس بعد ببین تاثیرش روی اطرافیان چی میشه.

برای ترک خونه هم لازم نیست به همسرت خبر بدی،اونه که باید دلش مثه سیر و سرکه بجوشه و مدام فکر کنه آیا رفتی،آیا موندی؟!

در آخر هم بگم عزیزم صحبت‌های من در جهت طلاق و جدایی نیست، در این جهته که همسرت از خواب غفات بیدار شه و بفهمه خانومش به تنهایی از عهده خودش بر میاد،جای جاش هم که برسه میتونه بخاطر حفظ شخصیتش پا روی دلش بذاره.

تراپیست خوب هم الان از نون شب برای شما واجب‌تره

نه اتفاقا تو سفر بودیم چک کردم. معمولا این کارو نمیکنم ولی تو سفر گفتم بذار بکنم چیز مشکوکی ندیدم

تو دعوا به شوهرت میگفتی من مگه قبل ازدواج باهات بهت سرویس دادم که اینا حرف مفت میزنن همونجا باید میکوبیدی تو دهنشون 

نه من داشتم میرفتم اینو گفتنمیدونم فکر کنم این خواهش میکرد بمونم خاله‌ش رفت تو اون گیر و دار. جالبه ...

کلا بنظرم خوبه یه مدت شوهرت نبودت و حس کنه 

واسه شماهم خیلی چیزا مشخص میشه 

فقط کاش طوری باشه ک اونا کنارش نباشن  

خاله ام مشخصه از قبل با هماهنگی با مادرشوهرت به خودش اجازه داده اینارو بگه

اره حتما میگم دوتا چمدون تو اتاق گذاشته بودم نمیدونم اومد تو حال چشمش بهشون خورد یا نه امیدوارم دیده ...

ببین یچیز که من باتوجه به صحبتای خودت متوجه شدم همسرت بشدت ادم ملاحظه گری هست

ادم مبادی ادابی هست  و حس عذاب وجدان داره همیشه!

ازهمین اخلاقش استفاده کن بهش بعدا تلنگر بزن 

موقعی ک رفتی بگو بهش

بگو رفتم چون از خونه ای که فکر میکردم خونه ما نه خونه تو بیرونم کردین

بگو هرجا از هرچیزی کم میوردم دلم به یه کوه گرم بود به یه کسی که واسه غریبه ها هم خودشو به آب و آتیش میزد و پیش خودم میگفتم من که پاره تنشم واسه من جونشم میده

اما وایسادی تا بمن هر بی احترامی بشه تا اون خانم تو خونه بمن توهین کنه حتی یه رهگذر اگه میبود نمیزاشت اینطور بی عزت بشم

ببین یچیز که من باتوجه به صحبتای خودت متوجه شدم همسرت بشدت ادم ملاحظه گری هستادم مبادی ادابی هست و ...

اره این عالی بود کپی کن همینو بهش بگو 

هوای حوصله ابریست😔😔😔
امیدوارم امیدوارم کاش خوب پیش برهکاش قلبم از علاقه بهش خالی بشه. خیلی احساساتیم با اینکه به شدت از د ...

اخ بمیرم اشکام ریخت

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

متاسفانه اجاره خیلی سنگینه تو مناطق خوب دلمم نمیخواد برم جای متوسط یا پایین برای اینکه اگر خونوادش م ...

استارتر هیچوقت بخاطر حرف و‌حدیث‌مردم بخودت سختی نده و خودتو سرزنش و ناراحت نکن

چه اشکالی داره حالا یجا متوسط مدت خیلی کم و کوتاه باشی

مطمئنن اینجور نمیمونه شرایط که همسرت میاد دنبالت 

بنظرم ۱ هفته برو شمال یا برو هتل به همسرت هم پیام بده بگو اگر خواستی بیا خونه من رفتم

همین فقط 

مطمئن باش همسرت بدونه ارومتر شدی تماس میگیره و‌پیام میده و‌میاد دنبالت 

ولی اینبار اشتباهات خاله و مامانشو شما انجام نده 

هرکس بیشعور بود که ما نباید مثل اون باشیم 

بشین قشنگ اروم منطقی با همسرت هر حرفی تو دلت هست و‌مونده رو بزن

مادرشوهرتونم در کار خاله و پسرخاله دخالت می کنه؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

استارتر هیچوقت بخاطر حرف و‌حدیث‌مردم بخودت سختی نده و خودتو سرزنش و ناراحت نکنچه اشکالی داره حالا یج ...

افرین  خداخیرت بده. اخه چراا این همه پول بده برای فقط حرف اونها. اصلا جاتو نگووو. استارتر میخوای چله دعای توسل برات برداریم?

غصه نخوری عزیزم تو همه زندگیا بحث و اختلاف هست براماهم بوده

قرار نیست خدایی نکرده با همین  اختلاف کارتون سریع به جدایی بکشه شاید یکم دوری بهش تلنگر بزنه

میدونی همسرت از مادرش و خاله هاش میترسه و اینکه میخواد جلو اونام اون پسر موجه خوبه باشه!!!!!

همه به خوبی ازش یادکنن کسی که به اون راننده که باهاش تصادف کردی حرفی نزده تا وجهه اش خراب نشه جلو آشناها خیلی بیشتر ملاحظه میکنه و میترسه!

یه مدت با خانواده سمی خودش باشه دوباره خودش یادش میاد کجاست و داره چکار میکنه با زندگیش

اگرم عقلشو از دست داد و خبری ازت نگرفت همچین آدمی برات مثل حباب فقط بزرگ دیده میشه!!! هرلحظه باید منتظر باشی بترکه 

بچه ها شوهرم امشب اومد، قول داده بود که تو این یک هفته نیاد خونه وقتی اومد تو منم زدم به در سلیطه با ...

اونم دوستت داره عزیزم 

اما خب دیگه کاریه که شده٬ دوراز انتظارت بود که بیاد و آماده نبودی

اگه بازم پیش قدم شد خیلی از خودت نرونش 

بنظرم حتی همون داد وبیداد هم گاهی تو زندگی لازمه اگه مدام منطقی باشی وسکوت کنی نمیتونی از حقت دفاع کنی 

یمدتی بهت زمان میده که باخودت کناربیای و احتمالا دوباره میاد وسعی میکنه خودشو بهت نزدیک کنه

دفعه بعد که باهاش برخورد داشتی حتی سرزده ویهویی سعی کن آماده باشی 

اول همه ی حرفاتو مو به مو بهش بزن

(اینکه ازاین به بعد اجازه ی دخالت به کسی نده و اگه بحثی شد تماما پشت تو دربیاد٬ که البته همین وابستگی مالی همسرت به خونوادش به نوعی اجازه ی هرنوع عکس العملی رو ازش گرفته و احتمالا چون اونارو بشدت حامی و پشتیبان میبینه و خودش رو وابسته و مدیون همین باعث میشه نتونه دستشونو از زندگیتون کوتاه کنه میدونی اگه همسرت ازنظر مالی مستقل بشه چقد روی اعتماد به نفسش تاثیر میذاره همین قدم اوله برای اینکه نقش مرد بودن رو تمام وکمال به خودش بگیره و حامی زن وزندگیش باشه٬ آدما برای چیزی که تلاش میکنن تا بدستش بیارن و حفظش کنن ارزش زیادی قائلن)

و بعنوان تیرِ آخر مجددا بهش یاداوری کن که دوستش داری و نمیتونی ازش دورباشی و بهش تاکید کن که حل کردن مسائلی که گفتی رو اولویت قراربده طوری که شما ازاین به بعد تغییرات مثبت همسرت رو دراین زمینه به عینه ببینی.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤