2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 24140 بازدید | 619 پست
مرسی عزیزم محبت داری خاله‌ش حتی چشم اینو نداشت ببینه شوهرم برام یه لیوان اب میریزه.بعد خودشون شوهراش ...

اصن برام قابل درک نیست ک پاشی بیای هرچی از دهنت در اومد بار عروس خواهرت کنی و بری اینا شبا چجوری میخوابن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس انداز نداری ؟ مامانش گفت یه مدت دور از هم باشید ؟

پس انداز نقد ندارم طلا و دلار دارم.

پول در حد اجاره دارم مثلا اجاره سوئیت نه حتی خونه جای خوب ماهی میشه ۴۰ ۵۰ تومن یکم دام نمیاد ولی مجبورم بدم

سر رفتار شب قبلش که میخواستیم بریم تولد اقا گفت تیپ تو بده من نمیام

اصلا خودتو بابت اینکه حرف نزدی سرزنش نکن

تو این همه چیز دیدی گذشت کردی

بزار یبارم اون تلاش کنه !اصلا ببین تلاشی میکنه؟اگه قرار نیست الان محبت و غیرتشو نشون نده پس فردا به چه چیزی میخوای تکیه کنی؟

بزار اول ببینه برا خودت ارزش قائلی 

اما وقتی از خونه رفتی حتما پیام بده تا متوجه بشه ک رفتی

باهاش ک ک بحث کردی چی گفت ک چرا اینطوری گفته؟توجیهی داشت؟

گفت تو که اونا رو میشناسی با چه تیپ ‌هایی میان بعد گفت نه مشکل تیپ تو نبوده من اصلا دوست نداشتم بریم تو اون جمع ما متاهلیم اونا مجردن با دوست دخترهاشون 

اصلا خودتو بابت اینکه حرف نزدی سرزنش نکنتو این همه چیز دیدی گذشت کردیبزار یبارم اون تلاش کنه !اصلا ب ...

اره حتما میگم دوتا چمدون تو اتاق گذاشته بودم نمیدونم اومد تو حال چشمش بهشون خورد یا نه امیدوارم دیده باشه که جدیم تو رفتن

متاسفانه اجاره خیلی سنگینه تو مناطق خوب دلمم نمیخواد برم جای متوسط یا پایین برای اینکه اگر خونوادش م ...

عزیزم مواطب باش 

این اجاره سوئیت های مبله اینا .آدمای

سوءاستفاده گری

هستن ممکنه بهت آسیب بزنن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
گفت تو که اونا رو میشناسی با چه تیپ ‌هایی میان بعد گفت نه مشکل تیپ تو نبوده من اصلا دوست نداشتم بریم ...

اسی این که یه مدت جدا باشین پیشنهاد کی بود؟

اصلا پیشنهاد بود یا چون داشتی میرفتی اینو گفت 

بعد با خاله و مامانش رفت؟ احتمال داره با اونا نرفته باشه بیمارستان مومده باشه؟

اسی این که یه مدت جدا باشین پیشنهاد کی بود؟اصلا پیشنهاد بود یا چون داشتی میرفتی اینو گفت بعد با خاله ...

نه من داشتم میرفتم اینو گفت

نمیدونم فکر کنم این خواهش میکرد بمونم خاله‌ش رفت تو اون گیر و دار. جالبه مادرش هیچی نگفت هیچی

اره حتما میگم دوتا چمدون تو اتاق گذاشته بودم نمیدونم اومد تو حال چشمش بهشون خورد یا نه امیدوارم دیده ...

اخ دلم میخواست در رو باز میکردی خاله رو رو به بیرون هدایت میکردی .میگفتی من کسی که توی خونه ام حرمت من و خونه ام رو نگه نداره نمیپذیرم

هوای حوصله ابریست😔😔😔