2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 21908 بازدید | 597 پست
آهوانه جان از مادرت چه خبر میگم ها به نظرت بهتر نیست یه دو سه روز با مادرت بری طفای جنوب یه بادی به ...

سلام عزیزم خیلی در ارتباط نیستیم هفته ایی یکی دوبار در حد احوال پرسی باهاش در ارتباطم

منم موافقم بنظرم مرد وقتی نق بیخود میزنه و قر الکی میاد و... باید چندروز حتی خیلی کم تنهاش بزاری و ب ...

شوهر منم با تنهایی خیلی اوکی نیست یکی دوبار با مامانم رفتم سفر. ولی واقعیتش میترسم‌تنهاش بذارم مخصوصا اینکه نمیدونم تو بیمارستان چی بهش میگذره و شرایطش با ثبات نیست اونجا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یه مورد دیگه هم این بود که میخواستم بگمشماهم مثل من شخصیت وابسته و متکی به همسر داری؟من یزمانی ...

خیلی ممنونم عزیزم نمیتونم بیان کنم چقدر حرفهاتون ارامش بخشه و چندین بار میخونمش.

بچه ها شب یلدا بابابزرگم دعوتمون کرده. شوهرم با بابابزرگم اینا خوبه ولی خب مامان و داداشمم هستن نمید ...

واای بابابزرگ داریییی🌸به به ... چه خووووب خدا نگه دارشون بااشه. خب دلت برا مامانتون تنگ نشده؟ برو عزیزززم همسرتونم چندساعتی اونجا فضاش عوض میشه به داداشتون بسپارین الکی حرف نزنه. مامان شمام هرچیم باشن حق دارن شما رو ببینن دلم می گیره نمیدونم چراا.. برو اگر صلاحه🥺

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها شب یلدا بابابزرگم دعوتمون کرده. شوهرم با بابابزرگم اینا خوبه ولی خب مامان و داداشمم هستن نمید ...

اگه باعث نمیشه شوهرت حالش بد بشه برید  نظرش رو با ارامش بپرس و خودت رو  بی تفاوت نشون بده 

میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️

اگه فکر میکنید امکان داره کسی چیزی بگه و همسرتون بهم بریزن حالشون بدتر بشه نرید چون حساس شدن ولی از خودشون هم می‌خوای بپرس ببین چی میگه

سلام عزیزم

اهوانه جان به نظرم یلدا رو با دوسه تا از دوستای متاهلتون باشید رستورانی جایی رو که برنامه یلدا داشته باشه

راستش من به جای شما میترسم

چون همسرتون الان دچار اختلال در تکانه هستند

دور از ذهن نیست برادرتون مجدد حرفی بزنه(مث زمانی ک بردینش بیمارستانی ک همسرتون هست)

من جای شما بودم این گزینه رو حذف میکردم

ببین دوست خوبم شما اگه الان اوکی نیستی بخاطر شرایط روحی  بدی که قبلا داشتی

من نمیگم صله رحم نکنین نه

ولی خوب بنظرم هایپر ریسک  هستش که بخواید توی این شرایط روحی همسرتون که هنوز استیبل نیست بری

عزیزم قبل از اینکه با همسرت مسئله مهمونی رو درمیون بزاری اول بسنج شرایط مهمانی رو.اگر حدس میزنی تعداد مهمون ها زیاده و ممکنه حرفی کاری اونجا پیش بیاد که از مدیریت شما خارجه با توجه به حال همسرت بتونی یه تصمیم درست بگیری.یه توصیه دوستانه هم هست هر چه قدر همسرت با فامیلتون کمتر ارتباط داشته باشه ارامشت بیشتره .مگر اینکه مطمئن باشید از رفتار سنجیده دیگران.

شما این چند وقت خیلی اذیت شدی حق داری یه شب کنار خانواده و فامیل باشی ولی اگه حس میکنی امکان داره اونجا برخورد بدی ببینید نرید 

عزیزم شما بهتر میدونی نوع روابطی که بین اعضای خونوادت و همسرت برقراره به چه شکلی هست

و ایا خونوادت تو شرایط مساعدی قراردارن که احیانا‌‌ از تنش های احتمالی جلوگیری بشه؟ 

البته یچیزی رو بگم

من کلا قاعده و قانونی برای روابط بین همسرم وبقیه نمیذارم 

تجربه ی من این بوده که هرچقد سخت گرفتم نتیجه ی عکس داده

برای یبار یسری نکاتو به اطرافیانم وهمسرم گوشزد کردم ازاون به بعددیگه همه چیو سپردم به خودشون و رها کردم 

نمیشه که ما دائم در استرس باشیم ماهم باید ازجمع لذت ببریم

ولی اگه حس‌میکنی حال روحی مادر و برادرتون خوبه میتونید برید

بازم تشخیص کلی به عهده ی خود شماست عزیزم شما ازنزدیک همرو زیرنظر داری و بهتر میتونی متوجه بشی.

اگه هم رفتی اصلا استرس هیچی رو نداشته باش 

هرچیزی روکه رهاکنی قشنگتر شکل میگیره.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بچه ها یه چیزی میگم بیشتر توضیح نمیدم. چون الان حالم خوبه با این تصمیم و تعریف کردنش ممکنه حالم رو بد کنه بعدا شاید تعریف کردم یه اتفاقی دیشب افتاد بین من و شوهرم و مادرشوهرم و خاله شوهرم یکسری بحثها. کلا تصمیم بر این شد من و شوهرم یه مدت جدا از هم باشیم. فعلا شوهرم خونه نمیاد ولی تا اخر هفته قراره من برم. تا صبح حالم بد بود ولی الان خوبم.