2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 52337 بازدید | 1462 پست
وای اخجونننالان هستین؟بیام تاپیک اخرتون؟

اره بیا کامنت بذار اونجا

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم من خواننده خاموش شما بودم ولی الان وظیفه ی خودم دونستم برات پیام بزارم

لطفا برو خونت با همسرت هم صحبت کن نزار بینتون فاصله بیفته همینقدر کافیه هردو کوتاه بیاین همسرت کارش سنگینه نزار دوباره اون حمله ها برگرده خودتم انگیزه ت بیشتر میشه برای کار کردن اینجوری دیگه وسطای کار کم نمیاری بخدا که اکثریت مردم دارن با مشکلات دست و پنجه نرم میکنن هر کس به یه طریقی.یکی با شوهرش یکی با بچه ش یکی با خانواده ش یکی اقتصادی مشکل داره.بدون تنها نیستی حالا که شوهرت اومده منتتو کشیده دیگه کش نده همینجا تمومش کن توکل به خدا کن برو تو فضای خونه ت سنگات رو با شوهرت در آرامش وا بکن.میدونم ناراحتی میدونم بهت توهین شده ولی الان یهویی به این زودی که نمیشه جابجا بشین زمان بده.درست میشه.حیفه نزار رابطه تون الکی الکی بخاطر دیگران خراب شه.نزار دشمن،شاد شی .اتفاقا نزدیک شو به همسرت انقدر که اطرافیانش انگشت به دهن بشن چه خاله و مادرشوهر و ... چه دوستان و همکارام.صدقه بزار برای خودتون

همسرم پسرم فرشته های سیبیلوی من عاشقتونم      
بچه ها اومدم خونه مامانم. یکم بغلش گریه کردم اروم شدم. شوهرمم زنگ زد

برو خونه خودت دیگه. به نظرم کشش نده. تو که شرایطتو گفتی. همسرتم قبول کرد. میخای باز هتل بمونی آهوانه؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
بچه ها اومدم خونه مامانم. یکم بغلش گریه کردم اروم شدم. شوهرمم زنگ زد

خوب کاری کردی رفتی خونه مامانت من از اولم گفتم هتل نرو برو پیش مامانت این مدت 

ب مامانت چی گفتی؟

شوهرت چی گفت؟

نذاری اونها برات تصمیم بگیرن. همین که اینجور میگی یعنی میخوای ببینی اونها چی میگن؟ تصمیم چی عوض شه؟ ...

عزیزم  ببین🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من موافق این نظرم. بااحترام به همه دوستان قشنگم دقیقاا چرااا خانواده استارتر ندوننن؟ پس همون میشه بی ...

مامن امن مادر... هرمادری بااشه از در و دیوار هتل گرمتره....

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست