2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 52205 بازدید | 1462 پست

بچه ها

من دوباره روحیم بد شده. صبح خوب بودم کلی کار کردم ولی الان‌مریض اخر رو باز کنسل کردم چون حوصله نداشتم. حتی حوصله هم ندارم برم خونه. منشیمون برام سنگ نمک اورده میگه انرژی منفیتو دفع میکنه. انگار همه روم زومن. بدم‌میاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هامن دوباره روحیم بد شده. صبح خوب بودم کلی کار کردم ولی الان‌مریض اخر رو باز کنسل کردم چون حوصله ...

سلام عزیزم خسته نباشی🌹

من خیلی دوست ندارم برا کسی اظهار نظر کنم،اما از درون احساس میکنم اگه برای همسرتون شرط مستقل شدن بگذارین (استقلال مالی،عاطفی و... ) باعث میشه بره زیر بار مسئولیت و تلاشش رو برای ساختن یک زندگی اون هم به تنهایی یا حداقل دوتایی باهمدیگه،احساس مسئولیتش رو زیاد میکنه و کمتر دنبال دوست و رفیق بازی میره کمتر سعی میکنه وقتش رو صرف این بکنه که بشینه برا این و اون درد و دل کنه ببخشید یکم لحن گفتارم بد بود دوست داشتم منظور رو کامل و واضح برسونم،ایشون چون حمایت مالی از طرف خانوادش داره و همیشه مطمعن هست که نیاز نداره مشکلاتش رو خودش یه تنه حل کنه یکم لوس و مامانی بار اومده،که مستقل شده میتونه تا حد خیلی زیادی این رفتارها رو پس بزنه. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
نمیدونم. نیاز به یه ناجی دارم

ببین عزیزم دوستان هرچقدرم که نظراتشونو بگن و بگن اینکارو نکن و اونکارو بکن اخرش تو زندگی و شرایط زندگی شما نیستن و با یسری اخلاقیات شما و همسرتون اشنایی ندارن و تو دل شما نیستن همه از دید  و زندگی خودشون نظر میدن 

بشین منطقی و‌عقلانی فکرکن ببین چی برای زندگیت بهتره و به صلاح هردوتون هست همونکارو بکن 

هرحرفی و هر رفتاری باهات شده نیاز نیست همون موقع تلافی کنی و ... شما میتونی بعدا و کم کم همسرتو بیاری طرف خودت با رفتارات و حرف و بعد سر فرصت یروز خاله همسرتو بشونی سرجاش و تلافی کنی

هرچی دورتر بشی از زندگیت بدتره

جوری زندگی کن و رفتار کن که همسرت حتی خودش دیگه با مادر و... دردودل نکنه و بیاد فقط سمت شما

عزیزم شما وقتی همسرت تماس گرفت یه وقت برای خودت و همسرت خالی کن و حتی اگر شده سوری هم دنبال خونه بگردید .چند مورد توی دیوار پیدا کن ترجیحا خونه هایی که تخلیه هستن هماهنگ کنید برید ببینید.پیگیر باش .اینجوری همسرتون هم متوجه میشه شما جدی هستید .مورد بعد اینکه عزیزم یه شب برو پیش مادرت نیاز نیست از جزئیات چیزی بهش بگی.زنگ بزن به مامان اگر خودت دوست داری و بگو مامان میخوام بیام دیدنت

بچه هامن دوباره روحیم بد شده. صبح خوب بودم کلی کار کردم ولی الان‌مریض اخر رو باز کنسل کردم چون حوصله ...

چخبر به کجا رسیدید با شوهرت؟ برگشتی خونه یا هتلی باز؟

دلت تنگ شده؟ یا بخاطر همون دعوا با خاله دوباره استرس گرفتی؟

ناجی تو آئینه ست...

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ناجی تو آئینه ست...

از آیینه بپرس نام نجات دهنده‌ات را…👌🏻

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
دفعه بعدی منتظر عکس شما هستمااا🥲😂❤️

هروقت انلاین بودی بیا تو تاپیکم میذارم برات😘

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
منم می‌خوام ببینمتون😅

انلاین بودی بیا اخرین تاپیکم بگو بذارم🤗