2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 47703 بازدید | 1404 پست
بچه ها توروخدا به نظرتون خوب حرف زدم؟ الان همش نوشخوار ذهنی دارم. همش میگم کاش محکمتر بودم کاش نمیذا ...

نگران نباش

دو بار اومد سمتت، بار اول رد شد، الان بار دوم بود و خوب صحبت کردی و حرفاتو زدی، دشمن نیستین و فردا بینتون درست میشه، همه چیز اوکی بود به نظر من

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

همه حرفهای خانما و نظراتشون درسته،  ولی شوهر شما این روزا یه بیماره روحیه،  حواستو بیشتر جمع کن، برگرد سر خونه و زندگیت،  اون خونه برای تو هم هست،  همین که شوهرت اومده خیلی خوبع،  برگرد و حالشو خوب کن،  

برو خونه خودت، برو با محبتت شوهرت رو بگیر تو مشتت 

خدایا شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم

دیدی گفتیم صبور باش دلتنگ و بی تاب نباش

این تلاطم و ترس در همسرتون بخاطر همون چیزیه که بهتون گفتیم

همسرتون الان دوباره شمارو دست نیافتنی میبینه میدونه ک تلاش نکنه شمارو ازدست میده

!

من نظرم این کوتاه نیای حتی با وجود مشکلاتی که داره چرا؟

چون اولا شوهرت همیشه تو استیبل ترین و صاف ترین مسیر زندگی بوده معنی سختی رو نمیدونه آموزشی که خانوادش باید بهش میدادن رو ندادن

وقتی بچه میخوره زمین روانشناسا میگن اجازه بدین خود بچه بلند بشه تا یادبگیره زندگی سختی داره تا اگه بعدها دچار مشکل شد دچار فروپاشی روانی نشه

مگه فقط رزیدنتی سختی داره! شما هم تو دوران تحصیل سختی کشیدی همه همکاراشم دارن سختی می کشن اون چرا تافته جدا بافته باید باشه؟

دوما اگه که به اون خونه برگردین همسرتون میفهمه و میگه عهههه اهوانه دوباره با چهارتا حرف قانع شد!!!!من برا بدست اوردنش فقط زبونمو خسته کردم قدر برگشتتو نمیدونه!

اما اگه مجبورشه خونه اجاره کنه یا شده ازین واحد به واحد کناری جا به جا شه به زحمت میفته!!!وقتش صرف میشه!ذهنش مشوش میشه !!تا بیاد به خونه جدید عادت کنه متحمل سختی میشه

حالا اگه دوباره خواست کسی حرفی بزنه این جا به جایی مثل پتک میخوره توسرش یادش میاد ک اگه کاری نکنم باز بسختی زیاد میفتم!!!!! قدر شمارو میدونه !

شما خودت اهوانه جان یکی بهت دستی ۲۰ میلیون بده بیشتر قدر میدونی یا اینکه بابت اون ۲۰ میلیون ۴ تا دندون چالشی کرو دار اندو کنی؟

اصلا ببین ،همسرت حاضر دوباره توهین و تحقیر بشه از سمت اساتید اما اون بیمارستانو عوض نکنه چرا؟چون برای به اون نقطه رسیدن و اونجا بودن زحمت کشیده بسختی بدستش اورده!حتی با فروپاشی روانیشم حاضر نشد انتقالی بگیره!قدر اونجارو میدونه چون تنها جایی ک سختی کشیده همونجا بوده

سوما 

بزار اصلا حالش بدبشه اونوقت مادرشم میفهمه تبعات دخالت و توهین بشما باعث نابودی فرزند خودش میشه!!دودش به چشم خودش میره!بزار اونم بگه ولش کن حرفی نزنم باز پسرم به زحمت میفته!

چطور شما ک همسرشی نگران حال بدش باشی مادری ک بدنیاش اورده و این همه توبیخ و تحقیر میکنه بابت ناراحتی پسرش نگران نشه؟بزار این دفعه بین تو و بقیه بقیه نگران همسرت باشن

و بعد اینکه بنظر من موقع برگشتتم یسری تغییرات ایجاد کن 

تبعات کوتاهی و دفاع نکردنش رو همسرت ببینه مثلا چی؟

مثلا دیگه شما حق نداری روغن ماشینو عوض کنی از سرکار که کوفته و خسته برگشت بهش بگو راستی روغن ماشبن عوض نشده من نرسیدم برم!فردا هم نمیرسم 

همین کارای کوچیک که به چشم خودشو مادرش نیومده اگه خودش انجام بده یه مدت میفهمه

حتی قبل اومدنش زنگ بزن مرغ تموم شده مرغم بخر

اون زندگی مسیولیتش به دوش هردوی شماست درست کارشما سبک تر اما برا کسی که قدردان باشه نه کسی که طلبکار!!

مسافرت هات رو دونفره کن!

میخوام اصرار کنم بگیره واقعا نمیخوام برگردم به اون خونه

افریییین 

هم خیلی خوب صحبت کردین 

هم بوسه‌نشون داد که با وجود این مشکلات  دوسش دارین 

روی خونه مستقل پافشاری کنید

که همه خانوادگی متوجه بشن که چه اشتباهی کردن نه اینکه حرفشون و بزنن و برن شما اذیت بشین و دوباره همه چیز به روال سابق ....

اهوانه در مجردیش اونقدر ظرافتو زنانگی داشته طرف امده سمتش. الان فقط باید همونها رو حفظ می کرد +کسب م ...

سلام 

جسارتا چون اسم استادم اومد خواستم بهتون بگم که من اتفاقا اون کلیپ را دیدم ...

بعدشم کلیپ دکتر شیری را دیدم تو پیجش ...

ولی شما فقط همون کلیپ که تهمت زده بود را دیدین...

همیشه برای قضاوت کردن باید دو طرف حرف بزنن نه یه طرف ...

دکتر شیری و سهیل رضایی و امثالهم مثل عادل فردوسی پور شدند ...کسانی که طرفدار زیاد پیدا کردند و باید له میشدند ...

برخی مثل شما بدون تحقیق و شنیدن، فقط باور میکنن ...برخی میرن دنبال اصل ماجرا و میفهمن چرا یه عده دنبال پایین کشیدن برخی از اساتیدن..در هر صورت بهتون پیشنهاد میدم اول تحقیق کنین و پیج خود دکتر را رویت کنین تا اون کلیپ جعلی مشخص بشه چی بوده:)

ایام به کام

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام عزیزمدیدی گفتیم صبور باش دلتنگ و بی تاب نباشاین تلاطم و ترس در همسرتون بخاطر همون چیزیه که بهتو ...

درسته عریزم تصمیم رو گرفتم، ثابت قدم باشم روی این موضوع و تا خونه نگرفته نرم نشم.

فقط این هتل موندنه اذیتم میکنه نه دستشویی نه حموم درست ک حستبی نمیتونم برم با اینکه هتل خیلی خوبیه کلا تو هتل اذیتم