2777
2789
عنوان

مردی در راهست

| مشاهده متن کامل بحث + 15373 بازدید | 1314 پست

@لیلابانوووو  

@آشفته_شیفته  

@ناصرالدین_شاه  

@همسفربهشت  

@خورتان_بالاسی  

﷽❣️

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى .....

شما را فقط به یک حقیقت اندرز می دهم و آن اینکه دو دو و یک یک برای خدا قیام کنید ....

در تفسیر کلمه« واحدة» دراین  آیه شریفه از حضرات معصومین به«ولایــت » تعبیر شده است .

سلام دوستان مهدوی عزیز 🥰👋 

به تاپیک آقا جانمون خوش آمدین💞

امیدوارم ما هم در زمره ی کسانی باشیم که اهل اطاعت از پیامبر اکرم« ص» و اوصیا ایشان هستند و برای خدا و در راه ولایت ذوات مقدسه حرکت و قیام میکنند ...🤲

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌷

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

@دخترشمال74  

@مرضیههه111

@عروسم  

@صاراشم76

@هدیییییییییییییییییی  

﷽❣️

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى .....

شما را فقط به یک حقیقت اندرز می دهم و آن اینکه دو دو و یک یک برای خدا قیام کنید ....

در تفسیر کلمه« واحدة» دراین  آیه شریفه از حضرات معصومین به«ولایــت » تعبیر شده است .

سلام دوستان مهدوی عزیز 🥰👋 

به تاپیک آقا جانمون خوش آمدین💞

امیدوارم ما هم در زمره ی کسانی باشیم که اهل اطاعت از پیامبر اکرم« ص» و اوصیا ایشان هستند و برای خدا و در راه ولایت ذوات مقدسه حرکت و قیام میکنند ...🤲

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌷

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدای آجی گل.ممنون که به یادم بودیالتماس دعاازشماوهمه ی دوستان درتایپیک با دل پاک ومهربونتون

فدات فاطمه قشنگم ❤️

سلام عزیزم ممنون تگم کردیامروز خیلی دلم میخواست تاپیک آقا حضرت مهدی تک بشمی مشکلی واسم پیش اومده دعا ...

چشم عزیزم حتما به شرط لیاقت ❤️

آیه الکرسی میخونم به نیتتون 🌹

سلامت و عاقبت بخیر باشید 🌹 التماس دعا دارم 🖤 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَج ...

همچنین شما دوست خوبم ❤️

فدات عزیززززززدلم 🥰

♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
@نازنیناینا @فادیان @دختری_ساده @شقایق187 @7226 ﷽❣️قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَ ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🩵 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🩵 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
چشم عزیزم حتما به شرط لیاقت ❤️آیه الکرسی میخونم به نیتتون 🌹

ممنون

از آقا بخواه کمکم کنه.بدجور گیر کردم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
@گیسو_نیلی @آدامس_خرسی77‍ @دلتپنده @مهدااااااااااااااااا @عطر_رویا ﷽❣️قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ ب ...

اللهم عجل لولیک الفرج 

متشکرم خواهر جون 

التماس دعا 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
من دو یا سه بار رفتم ولی بازم شک نکردم چطور با ۲۰ بار رفتن میفهمین یه اعتقاد راسخ زیر سوال بره ؟اینک ...

خدا پیامبر را فرستاده برای ما.

و نباید منتظر شخص دیگری باشیم.

کسانی که به ما گفتن، خودشون از دروغگویان عالمن.

ما هر چی حاجت داریم باید از خدا بخواهیم . به آیت الکرسی مراجعه کن ببین چی نوشته.

امام های ما اومدن برای راهنمایی و نشان دادن راه درست نه اینکه مورد بهره برداری یه عده قرار بگیرن و نون دونی بشه براشون.

بیشتر جفا به امامان ما شیعه ها میکنیم و دنباله رو اونها هم نیستم و این تقصیر من و شما .... نیست . آموزش صحیح داده نشده.

از ماست که بر ماست
﷽❣️قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ..... شما را فقط ب ...

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🤲🙏💚💚💚

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛