2777
2789
عنوان

کسی میتونه زنگ بزنه اورژانس برام

582 بازدید | 19 پست

لطفا بچه ها الان شرایطشو ندارم زنگ بزنم

اگه میتونین لطفا بهم بگین مشکلمو بگم

دعاتون میکنم ❤️🙏🏻

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میخای بپرسی

من فشار مغزم بالا بودش ابان ماه 45 بود

دوبار مایع نخاعی گرفتن ازم شد 12

الان هم استازولامید و فوروزماید میخورم اما یه هفتست سردرد دارم دوباره و پشت چشمم درد میکنه

علائم دیگه ای ندارم فقط همیناست میخوام بدونم برگشته فشار مغزم یا طبیعیه

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

اورژانس الکی‌ نمياد ٥ دقيقه سوالاي خودشونو ميپرسن بعد ميان ما چي بگيم بهشون

🙏🏻باشه ممنونم 

من فشار مغزم بالا بودش ابان ماه 45 بوددوبار مایع نخاعی گرفتن ازم شد 12الان هم استازولامید و فوروزمای ...

اره اینا علایم افزایش فشار مغزه 

سرگیجه و حالت تهوع نداری؟ فشار خونت چنده ؟

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
اره اینا علایم افزایش فشار مغزه سرگیجه و حالت تهوع نداری؟ فشار خونت چنده ؟

نه عزیزم اکیم هیچ مشکل دیگه ای ندارم 

فقط سرم درد میکنه و پشت چشمم انگار چشمم زود خسته میشه و داره بهش فشار میاد مث وقتی زیاد گوشیو نگاه میکنی

من فشار مغزم بالا بودش ابان ماه 45 بوددوبار مایع نخاعی گرفتن ازم شد 12الان هم استازولامید و فوروزمای ...

باید بری دکتر چون قبلا سابقه فشار مغز داشتی .این علایمم هم میتونه نشونه برگشتش باشه هم نباشه بدون معاینه که نمیشه تشخیص بدن 

نه عزیزم اکیم هیچ مشکل دیگه ای ندارم فقط سرم درد میکنه و پشت چشمم انگار چشمم زود خسته میشه و داره به ...

چون سابقه داشتی به نظرم همین الان برو اورژانس تا اگه نیازه معاینه بشی 

منم این علایمو دارم اما مال چشمام هستن که ضعیفن

راستی فشار مغز الکی بالا نمیره مشکلت چیه ؟

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
میگرن نداری؟

نه عزیزم

چون سابقه داشتی به نظرم همین الان برو اورژانس تا اگه نیازه معاینه بشی منم این علایمو دارم اما مال چش ...

اورژانس رفتم پزشک عمومی گفت نمیتونم تشخیص بدم باید بری متخصص 

متخصص هم در دسترسم نیست و فقط شیرازه بخوام برم چند روز طول میکشه🥲

باید بری دکتر چون قبلا سابقه فشار مغز داشتی .این علایمم هم میتونه نشونه برگشتش باشه هم نباشه بدون مع ...

اخه پزشک عمومی نتونست تشخیص بده

من داداشم حراست بیمارستانه

خدا حفظشون کنه🤍