ی همسایه داشتیم دخترش نه اخلاق داشت نه قیافه . 30 سالگی با استاد دانشگاهس که پسر خیلی خوبی بود هم اخلاقی هم مالی ازدواج کرد سال بعدشم پسرش دنیا اومد .
اونقدر به قیافه نیست به نظرم ، اکثرا بخت و شانس هست
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مثلا دخترای زیاد میشناسم خوشگل تحصیل کرده. اخلاق و حرف زدن و رفتار صفر .
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
اتفاقا سی سال بهترین سن هست برای ازدواج منتها انقدر تو حامعه دخترای شانزده هفده هجده ساله رو شوهر دادن دیگه خانما سنشون بیشتر از بیست و پنج میشه میترسن ازواج خوبی نداشته باشن موقعیت شما خیلی خوبه قطعا ازدواج خوبی هم خواهید داشت
ی همسایه داشتیم دخترش نه اخلاق داشت نه قیافه . 30 سالگی با استاد دانشگاهس که پسر خیلی خوبی بود هم اخ ...
اها اینم یادم رفت بگم ، تا اون زمان خواستگار نداشت اصلا
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )