2777
2789
عنوان

ما رسم یلدایی نداریم چرا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 137 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب این برای همه است چرا فکر کردی فقط خودتون دارید🤣برای نامزد و تازه عروس میبرن دیگه

نگفتم برا ماست 

اسکول ی بار دیگ بخونی گفتم رسمو همه دارن 

برا مام باحاله 

چون من سینی ک روش پارچع قرمز انداختیم با هدیه ها و کادو ها و اجیلو ماهیو میوه و طلا میاریم بزن برقص داریم 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
نه اون قدیم بوداصلاا اینجوری نیست ببین جوری شده ک الان مادرشوهر کار میکنه عروس میشینهوالا دورو اطراف ...

خوب بازم خداروشکر 

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
ما هیچ وقت نداشتیم و نداریم در عوض همه عید ها دوران نامزدی عید قربان شعبان و نوروز و‌تولد و روز زن م ...

خب هر جایی رسم خودشو داره 

ما تمام چیزایی که شما گفتید داریم به اضافه شب یلدا

دقیقاً ، مادر بزرگ من هم سمت دماوند زندگی میکنن برای اونم یلدایی آورده بودن

من ۹۰ درصد کسایی که تهرانی هستن یا چند سالیه تهران زندگی میکنن دیدم یلدایی میبرن،شوهر دوست خودم دماوندیه اونا هم رسم دارن،فکر کنم این رسم یلدایی بردن از تهران شروع شده 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
این رسم رو همه دارنشاید بعضیها میخوان خرج نکنن میگن نداریم🤣همه خونه مامان بزرگ و بابا بزرگ جمع میشن ...

نه

شیراز کلا رسم یلدایی نداره

دور هم جمع میشن اما واسه عروس و داماد چیز میز نمیبرن

عید نوروزی و فطر و قربان و حتی محرمی هم داریم

اما الحمدالله یلدایی ندازیم

مگر اونهایی که به تبعیت از اینستا و شهرهای دیگه دارن توی شیراز هم جا میدازن

من ۹۰ درصد کسایی که تهرانی هستن یا چند سالیه تهران زندگی میکنن دیدم یلدایی میبرن،شوهر دوست خودم دماو ...

خب ما هم چندین ساله تهران زندگی میکنیم

من خودم اینجا دنیا اومدم اما نداریم🙂‍↕️

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

نگفتم برا ماست اسکول ی بار دیگ بخونی گفتم رسمو همه دارن برا مام باحاله چون من سینی ک روش پارچع قرمز ...

ادب داشته باشه ،با بیشعوری به جایی نخواهی رسید،منظور منم همون چیزهایی بود که گفتی ،گفتی اجیل و لباس و طلا میبریم ،منم گفتن بقیه هم همین  ها رو میبرن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من ۹۰ درصد کسایی که تهرانی هستن یا چند سالیه تهران زندگی میکنن دیدم یلدایی میبرن،شوهر دوست خودم دماو ...

منم با هاتون موافقم ،الان مادر مادر بزرگ منم براش یلدایی بردن چند نسل ساکن دماوند بودن و هستن و این رسم خیلی قدیمی و کهن هست 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
ادب داشته باشه ،با بیشعوری به جایی نخواهی رسید،منظور منم همون چیزهایی بود که گفتی ،گفتی اجیل و لباس ...

ادبو تو باید داشته باشی ک با حالت مسخره گفتی 

چرا فکر میکنی فقط شما دارید

درحالی ک عین ی خانم شمالی با رعایت ادب میتونستی بگی برای ماهم همین رسمه

ریپم نزن 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚