2777
2789
عنوان

ما رسم یلدایی نداریم چرا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 137 پست
عه چجوری رسم ندارین ،اینکه برا همه ایران هست

ما نداریم عزیزم ...نه یلدا نه سیسمونی نه عیدی 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت یه ادم با فرهنگ متفاوت میتونه با مرد ترک زندگی کنه،؟اخلاق مرداشون چطوریه؟اینو برام معنی میکن ...

میگه جفت چشام قربونت بشهه 

بلهه میتونه با مرد تورک زندگی کنه اما 

باید ب خانواده مسره دقت کنی مادر داماد مهمههه ک راضی باشه ب این وصلت 

ولی مردای تورک خیلی اهل خانواده و زن دوست هستن 

تماما کاری و هیچ وقت نمیزارن خانوادشون کم بیارن 

اما چیزی ک هست بازم میگمم مادر داماد مهمه 

چون ن همه اکثرا دوران نامزدی دهن عروسو سرویس میکنن 

بعد عروسی ولی کاریش ندارن نمیدونمم چرا😂🤣

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من هفت هشت سال پیش نامزدی کردم یادمه اون زمان هم اینجا کسی نمیگفت رسم یلدایی داریم حس میکنم جدیده

نه عزیزم شهر به شهر متفاوته من سال ۹۴ ازدواج کردم رسم داشتیم دو سال عقد بودم هر دوسالم برام آوردن،خواهر شوهرمم ازدواج کرد براش آوردن،ما اهل تهرانیم(لواسان) و همه اقوام این رسم رو از زمان مادربزرگامونم داشتن،البته مثل حالا تجملاتی نبوده ولی خوب مادربزرگم میگفت براش تو طبق میوه و نخودچی کشمش و انار و پارچه چادری بردن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
میگه جفت چشام قربونت بشهه بلهه میتونه با مرد تورک زندگی کنه اما باید ب خانواده مسره دقت کنی مادر دام ...

وای 😢😢😢

فکر کنم انتظار دارن عروس کل کارهای خونشونه بکنه 🥺

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
من هفت هشت سال پیش نامزدی کردم یادمه اون زمان هم اینجا کسی نمیگفت رسم یلدایی داریم حس میکنم جدیده

عزیزم جدید نیست مادر بزرگ من 95سالشه برای اونم یلدایی آورده بودن 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
وای 😢😢😢فکر کنم انتظار دارن عروس کل کارهای خونشونه بکنه 🥺

نه اون قدیم بود

اصلاا اینجوری نیست ببین جوری شده ک الان مادرشوهر کار میکنه عروس میشینه

والا دورو اطراف من ک همه عروسا عین پرنسس زندگی میکنن

مادرشوهرم کوزته😂😅

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
نه عزیزم شهر به شهر متفاوته من سال ۹۴ ازدواج کردم رسم داشتیم دو سال عقد بودم هر دوسالم برام آوردن،خو ...

دقیقاً ، مادر بزرگ من هم سمت دماوند زندگی میکنن برای اونم یلدایی آورده بودن 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺