2777
2789
عنوان

زنی که با شوهرم بود چتاشونو برام فرستاد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 30047 بازدید | 258 پست
هیچ لزومی نداره وقتی یکی خیانت میبینه بیاد از ریز به ریز خوبی های گذشته همسرش بگه. اتفاقا این حرکت ا ...

حالا دیگه تو این موقعیت تو سایت عمومی نمیتونه به شما که شوهرتون خوبه هم فکر کنه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب تا صبح جگرم میسوخت هرکاری میکردم اروم نمیگرفتم فقط قران و بغل کردم و پناه بردم بهش تا صبح

اعصابم بهم ریخت وای چقدر مرد میتونه نامرد و لاشی باشه سردرد گرفتم تاپیکتو خوندم  

شوهرت از این غلطا بکنه گوشیش همینجوری راحت ول میکنه میخوابه بدون اینکه رمز عوض کنه نوتیف دختره رو خاموش کنه خیلی فیکه من یدونه دوست پسر داشتم از ترس مامانم نفهمه ده تا رمز دادم سیوش کرده بودم آرزو موقع خواب قایمش میکردم

فقط دوستانی که میگن چتا فیکِ 😐🫤😑😑

همسر اسی قبول کرده که خیانت کرده، همه چی و پذیرفته هاااا😐😐😐😐

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
۹۹ درصد مردا همینن فقط بعضیاشون زرنگن لو نرفتن

وای این مدل مو که میپیچونن چقد قشنگه اسمش چیه؟ 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

اسی چقدر منی دقیقا ویژگیا شوهرم بود 

من مرداد و شهریور به مدت یکماه بهم خیانت کرد 

همسرم مذهبی هم هست 

نمیدونم اگه دیر تر میفهمیدم چی میشد 3 ماهه گذشته حالم خوب نمیشه 

خوشبحالت حداقل میدونی چی بینشون گذشته من نمیدونم فقط میدونم سوار ماشینمون شده چندباری

اره فهمیدم دختره بیخبرازهمه جااز طرز پیامشم معلوم بود دختره هرزه ای نیست بدبختمیتونی فرصت بدی به شو ...

نههههه از دیشب میبینمش حالم بهم میخوره مبخوام بالا بیارم جایی ام ندارم برم خانوادم خیلی بدن بیشتر از اون ک فک کنی ولی شده باشه برم خونه مردم کارگری نمیمونم تو این زندگی

من چی بگم ک زنه میدونست متاهله و بازم با هم بودن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
باباداره دروغ میگه

واقعا؟

چرا خب؟

مگه مریضه

ماها ذهنمونو درگیرکردیم ناراحت شدیم با احساسمون بازی کردی یعنی!خدایی میگی؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نههههه از دیشب میبینمش حالم بهم میخوره مبخوام بالا بیارم جایی ام ندارم برم خانوادم خیلی بدن بیشتر از ...

بچه داری ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.