نمیدونم الان خوابم یا بیدارم ولی میدونم منم جز زنایی شدم م بیام تاپیک خیانت بزنم
اونم چه شوهری ،،شوهری که انقدر قربون صدقه ام میرفت ک حالم بهم میخورد،شوهری که موقع پریودیا و مریضیام میشت بالا سرم گریه میکرد و عین پروانه دورم میچرخید شوهری ک هزار تومن تو کارتش بود من خبر داشتم و کارتا تمام دست من بود شوهری که هرگز محدودم نکرد درس خواستم بخونم حمایت کرد ارایشگری خواستم برم حمایت کرد شوهری ک هر وقت چیزی ازش خواستم اگه یکی خواستم دوتا خرید شوهری که بخاطر بی احترامی خانوادش بهم دوسال باهاشون قهر کرد حالا بیاین چت هاشو بخونید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت از این غلطا بکنه گوشیش همینجوری راحت ول میکنه میخوابه بدون اینکه رمز عوض کنه نوتیف دختره رو خاموش کنه خیلی فیکه من یدونه دوست پسر داشتم از ترس مامانم نفهمه ده تا رمز دادم سیوش کرده بودم آرزو موقع خواب قایمش میکردم
اره فهمیدم دختره بیخبرازهمه جااز طرز پیامشم معلوم بود دختره هرزه ای نیست بدبختمیتونی فرصت بدی به شو ...
نههههه از دیشب میبینمش حالم بهم میخوره مبخوام بالا بیارم جایی ام ندارم برم خانوادم خیلی بدن بیشتر از اون ک فک کنی ولی شده باشه برم خونه مردم کارگری نمیمونم تو این زندگی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ماها ذهنمونو درگیرکردیم ناراحت شدیم با احساسمون بازی کردی یعنی!خدایی میگی؟
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
نههههه از دیشب میبینمش حالم بهم میخوره مبخوام بالا بیارم جایی ام ندارم برم خانوادم خیلی بدن بیشتر از ...
بچه داری ؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.