2777
2789
عنوان

اگه کسی تو زایمان همراه نداشته باشه ک پیشش بمونه چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 58 پست
من واسه زایمانم مامانم امد تخت کناریم یک خانم سوریه ای بود و هیچی ایرانی بلد نبود حرف بزنه همراه هم ...

اخییی عزیزمم چ مامان مهربونی داری خدا حفظش کنه

😁

میگم خانوما شما رازتون چیه همه تون زایماناتون راحت بوده بزنم به تخته البته و ماشالله 

من از فکر زایمان میمیرم و غمبرک زدم از الان واسش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکم تحقیق کنی مثلا از کسایی که قبلا گرفتن بهت معرفی کنن انشالله پیدا میشه. بله طبیعی بودم

اطرافیانم ک کسی نبود بیشتر همراه های خودشون بودن مگر اینک از کادر بیمارستان بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من واسه زایمانم مامانم امد تخت کناریم یک خانم سوریه ای بود و هیچی ایرانی بلد نبود حرف بزنه همراه هم ...

وااای چقد سخت بازم دم مامانت گرم غیرت داشته کمک کرده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چ اعصاب خورد کن🤯بعضیا نیومدنشون بهتره واقعابچه ی بیچاره پاش چجوری اسیب دیده؟😯 تو زایمان طبیعی ...

نه سزارین بوده دوقلو بودن بچه هاش ظاهراً واسه چکاپ میره پطب میبینن دهانه رحمش4 سانت باز شده بستریش کردن 

نمیدونم والا شوهرم میگفت شوهرش میگفته پای یکی از بچه هام آسیب دیده و داشت به مادرش و مادرخانمش میگفت که الان به خانمم نگین غصه میخوره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اخییی عزیزمم چ مامان مهربونی داری خدا حفظش کنه😁 میگم خانوما شما رازتون چیه همه تون زایماناتون راحت ...

من زیاد ورزش میکردم خونه م طبقه چهارمه شانسم مادر شوهرم هم توی بارداری من مریض شد من مجبور شدم هی برم بهش سر بزنم روزی شاید ده بار من این چهار طبقه رو با پله میرفتم و میومدم 

زایمان دومم هم مادر شوهرم دستش شکست بازم من باید کاراشو میکردم اینبار یک بچه کوچیک هم داشتم ک باید بغلش میکردم و میرفتم و میامدم🤣🤣🤣

اینطور شد ک راحت زایمان کردم

نه سزارین بوده دوقلو بودن بچه هاش ظاهراً واسه چکاپ میره پطب میبینن دهانه رحمش4 سانت باز شده بستریش ک ...

اها ای وای اره خیلی سخته برای نوزاد کوچولو و دل مادر 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها خداروشکر زایمانات راحت بوده من ک خیلی میترسم از زایمانطبیعی بخیه هم خوردین؟ولی اره یکی پیشت باشه ...

بله بخیه خوردم ولی درد نداشتن شیاف میزدم مرتب وقرص میخوردم هیچی حس نکردم..همراه لازمه چون صبح زایمان مامایی ومتخصص زنان همه میان واسه چکاپ ومعاینه ات وسوال میپرسن بعد همزمان دکتر اطفال میاد که باید بچه رو ببری قسمت نوزادان اونموقه همراهت بچه رو میبره ودنبال کارای امضا ونمیدونم هی امار میگیرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اطرافیانم ک کسی نبود بیشتر همراه های خودشون بودن مگر اینک از کادر بیمارستان بپرسم

بله خود بیمارستانی که زایمان میکنی بهشون بگو معرفیت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زیاد ورزش میکردم خونه م طبقه چهارمه شانسم مادر شوهرم هم توی بارداری من مریض شد من مجبور شدم هی بر ...

وایییی😂😂

به این میگن تو هر چیزی یه خیری هست

پس واسه من فک نکنم اسون باشه چون از همون  هفته های اول با لک بینی و هماتوم شروع شد و الانم جفت پایین و سرویکس

همش تو خونه خابیدم‌و پله و همه چی برام‌ممنوعه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای چقد سخت بازم دم مامانت گرم غیرت داشته کمک کرده

بخدا کلا رفت پیش اون نشست مادر شوهرم امد عیادتم گف مادرت کو نیست ک 

گفتم رفته کمک اون خانم 🤣🤣🤣

طفلی خانمه خیلی زایمان بدی داشت من تازه امدم ک بستری بشم شوهرش منو توی راهرو دید گف ببخشید میشه از این کیف وسایلای لازم برای نوزاد رو جدا کنید بدین ب زایشگاه من بلد نیستم 

جدا کردم دادم رفتم زایمان کردم رفتم بخش بعد من اون خانم امد توی بخش

بله بخیه خوردم ولی درد نداشتن شیاف میزدم مرتب وقرص میخوردم هیچی حس نکردم..همراه لازمه چون صبح زایمان ...

اها درسته ممنون از راهنمایتت و توضیح عزیزم

ایشالله زایمان‌ راحتی داشته باشی و به سلامت بغل بگیری نی نی رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها درسته ممنون از راهنمایتت و توضیح عزیزمایشالله زایمان‌ راحتی داشته باشی و به سلامت بغل بگیری نی ن ...

همچنین شما گلم نگران نباش تا اونموقه خدابزرگه زود میگذره همون یه روز هس ولی کلی خاطره شیرین واست میمونه یاد زایمانم افتادم لبخند رولبامه انشاالله اینم بخوشی تموم شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همچنین شما گلم نگران نباش تا اونموقه خدابزرگه زود میگذره همون یه روز هس ولی کلی خاطره شیرین واست میم ...

انشالله ممنون عزیزم ایشالا همیشه خنده رو لبات باشه😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40