2777
2789
عنوان

دعا و طلسم و حصار و این چیزا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال منم کاغذه خیلی بلنده سه متره با خودکار نوشته شده بعضی هاش با زعفرون بعضی هاش با خودکار سبز و قرم ...

مال منم با زعفرون نوشته شده بود 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

خدا انسانو آفریده و براساس عقل و اختیار و رسل و پیامبرانی ک فرستاده اونو آزاد گذاشته ک راهشو انتخاب کنه

رابطه با اجنه و طلسم و این چیزا واقعیت داره و بشدت عملی مذمومه و طبق روایات مساوی با شرک ب خداونده

وقتی فردی طلسم میشه اون طلسم عمل میکنه و این بمعنی این نیس ک خدا طلسم رو تایید کرده، مثل فردی ک میره سرقت و موفق میشه و اموالی رو میدزده و ب صاحب مال ضرر میرسونه ولی خدا مخالف این کاره و دزد براساس اختیارش این کارو کرده

ولی این فرد در نهایت مجازات دنیوی و اخروی رو باید تحمل کنه

اشناس این همون نیست که سرش دعوابود ؟؟؟

سلام

نه کاربر صبحی نبود.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مال منم کاغذه خیلی بلنده سه متره با خودکار نوشته شده بعضی هاش با زعفرون بعضی هاش با خودکار سبز و قرم ...

من اصلا باز نکردم والا..خودش‌ کلی چسب زده بود خیلی ک ضد آب بشه..ولی میدونم زعفرون هست قلم روحانی..اینم ضخیم فکر کنم خیلی طولانی بوده ک اینجور شده..برا همچیمون خوبه یعنی؟؟

مال منم با زعفرون نوشته شده بود

چند گرفتی . راضی هستی  

من که یه بار مهمون برام اومد زنه کلی نگام میکرد خودم فهمیدم که چشمم میزنه ولی چون حصار دارم مطمن بودم خودم کاریم نمیشه .. سر دو دقیقه خود به خود قوری توی آشپزخونه شکست ..

تبلیغ چی دارم موقعی که برام طلسم پیدا شد رو میگم 😒

آره من در جریان هستم !

به خاطر همین توی تاپیک های طلسم و فال‌ حضور دارین❗️

دیشب هم توی تاپیک طلسم، از استاد باطل کن خودتون می گفتین❗️ جالبه نه❓️❗️

توی یک تاپیک فال‌ به استارتر آن تاپیک که بهتون گفت براش فال‌ بگیرین گفتین هزینه داره  استارتر گفتن برای ثواب رایگان اما گفتین نه❗️ جالبه نه ❓️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چند گرفتی . راضی هستی من که یه بار مهمون برام اومد زنه کلی نگام میکرد خودم فهمیدم که چشمم میزنه ولی ...

اره خونه ماهم همینطور بود بشقاب ها و لیوان هامون الکی میشکستن از. من پونصد گرفت و کاملا راضی بودم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
ماهرخ رو نمیگم اونی که تاپیک فیک زده بودن

نمی دونم کدوم رو میگین.