2777
2789
عنوان

برای روز زن بریم خونه نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دوران عقد با شوهرم هماهنگ کردم گفتمش مامانتو بیار خونمون شب نشینی ولی نگو بهش ک میخوام کادو بدم بهش

اوردش بعد از کلی بگو بخند و پذیرایی ، ی کم مونده ب رفتنش هدیه اش رو دادم توی جمع روبوسی اینا کردم باهاش خیلییییی ذوووووق زد هم شوهرم هم مادرش البته هدیه مادرمم همونجا تقدیم کردم..برای هر دوتاشون ی مدل و ی رنگ پارچه گرفتم با ی بسته بندی خیلی شیک

چرا  بعصی ها انقدر رسومات عجیب و عریب میسازن

قرار نیست خانواده شوهر لشکر بکشن بیان به عروس هدیه بدن و برن 

نهایت نامزدش بهش میده 

اگر روابط خوبی دارید اول برید خونه نامزدتون با هم هدیه مادرش رو بدید و بعد هم بیاید هدیه مادرتون رو بدید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خیلی عجیبین!!! روز مادر مادر شوهر باید پاشه برا عروس کادو بیاره؟؟؟؟؟؟؟ ایشون قبل هم رفته خونه مادر ش ...

موافقم

اصلا دیگه نسل جدید خود دختر و پسر همه کارها رو انجام میدن مادرشوهرش برا چی باید بیاد کادو بیاره؟؟

خیلی خوبه که، من اصلا راضی نبودم عروسی بگیریم آخرش تحت فشار شوهرم و خانوادش مجبور شدم هیییع😂😂

نه بابا من خیلی بدم میاد 

از هر کیم پرسیدم اونام گفتن بدترین دورانه 

هزار نفر خودشونو موظف به نظر دادن میدونن 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه بابا من خیلی بدم میاد از هر کیم پرسیدم اونام گفتن بدترین دورانه هزار نفر خودشونو موظف به نظر دادن ...

اها از اون نظر، نه من چون رفتارم معمولا خیلی رسمیه خانواده شوهرم به خودشون اجازه نمیدادن نظری بدن 

خانواده خودمم که چون همیشه مستقل بودم کاری باهام نداشتن برا همین مشکلی نداشتم 

اها از اون نظر، نه من چون رفتارم معمولا خیلی رسمیه خانواده شوهرم به خودشون اجازه نمیدادن نظری بدن خا ...

منم رسمی هستم منتها مادر شوهر من کلا کنترلگره برا همون ،زندگیشون همیشه مادرشون هدایت کرده حرف حرفه اونه بعد منم عین خودشم 😄😄😄 براذهمون حال نمیکردم یکی برام تصمیم بگیره 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم رسمی هستم منتها مادر شوهر من کلا کنترلگره برا همون ،زندگیشون همیشه مادرشون هدایت کرده حرف حرفه ا ...

به نظرتون رابطه رسمی باهاشون درسته؟ بعضی وقتا حس میکنم نیاز هم نیست آدم انقدر  رسمی باشه ولی چیکار کنم کلا ادبیاتم و برخوردم رسمیه