2777
2789

سلام بچه ها خوبید خوشید سلامتید ؟من از آنژیو اطلاعی ندارم . ولی دلم میخواد بدونم آیا بیماری که نیاز ب آنژیو داره روز آنژیو باید همراه داشته باشه یا خیر ؟ قبل و بعد آنژیو چه اتفاقاتی برای بیمار افتاده یا می افته ؟ زجر داره ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دست نیاز به همراه نیست ولی خب برای پرداخت کردن پول کارای بستری شدن یکی باشه بهتره ولی برای پا بای ...

خیلی درد داره ؟ آیا وقتی میگین ب همراه نیاز نیست یعنی بعد می‌تونه سُر و مُر و گنده همون روز فعالیت کنه ؟ 

خیلی درد داره ؟ آیا وقتی میگین ب همراه نیاز نیست یعنی بعد می‌تونه سُر و مُر و گنده همون روز فعالیت ک ...

از دست نه زیاد فقط دست بعدش کمی اذیت میشه نباید کار کرد باهاش

ولی پا خب کمی اذیت کنندست احتیاج به استراحت داره 

آره اگه جووون باشه خیلی سن بالا نباشه

از دست نه زیاد فقط دست بعدش کمی اذیت میشه نباید کار کرد باهاشولی پا خب کمی اذیت کنندست احتیاج به است ...

اینکه میگین کمی اذیت میشه ، تا چه مدت اذیته ؟ تا آخر عمر ؟