2777
2789

البته این رشته تا ۸۵۰۰ هم میگیره 

طبق تراز های ۴۰۳

چجوریه آوردنش؟ 

از الان شروع کنم میارم؟ 

یا خیلی سخته؟

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین حالا بله نه ک یماه دیگه بازم این سوال و بپرسی

امروز روز سومه دارم میخونم ولی چرا پیشرفتی نمیبینممم همش دارم غلط میزنم تستارو

روز سوم اخه توقع نباید داشته باشی ک همه رو درست بزنی بعدم این خصلت تستای آموزشیه قشنگ نکته هاشو یاد بگیر

کاربری دست دونفره😃

بابا اولته ببین مشکل کجاست شاید خوب نمیخونی شایدم کتاب کمک درسیت هم سطحت نیست 

درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

روز سوم اخه توقع نباید داشته باشی ک همه رو درست بزنی بعدم این خصلت تستای آموزشیه قشنگ نکته هاشو یاد ...

فک کنم برای زیست نباید ویدیو ببینم همون درسنامه بخونم بهتره

اره میشه۹۰۰۰ پزشکی میاری دیگه

نه مرزه ماشالا امسال دیدی اوضاع چطور بود بترس یه چیز جدید در بیارن بهتره بره بالاتر ترازش 

درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

فک کنم برای زیست نباید ویدیو ببینم همون درسنامه بخونم بهتره

من کتاب میخونم فقط

درسنامه از الان وقت گیره کتاب و دقیققق بخون بعدش تستارو بزن‌نکته های تستا رو بنویس تو کتابت

کاربری دست دونفره😃
اون ویدیو ای که دیدم زیاد نکته نگفغمگین شدم اون لحظه

بگرد ببین با کدوم انس میگیری به تعریف بقیه نیست به خودته