2777
2789
عنوان

تشخیص عفونت درپریودی

50 بازدید | 10 پست

عفونت داشتم قبلا رفتم دکتر بهم دارو داد امروز دوباره نوبت دارم باید برم. به نظرتون برم دکتر معاینه میکنه؟بامعاینه میتونه بفهمه عفونتم خوب شده یان ؟معاینه برام عذاب اوره😫😫😫😫😓

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منو تو پریودی معاینه کردن مردم از درد اخرش که دستگاه معاینه رو گذاشته تاازه بهم میگفت پریود بودییی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
منو تو پریودی معاینه کردن مردم از درد اخرش که دستگاه معاینه رو گذاشته تاازه بهم میگفت پریود بودییی

عه خدارو شکر اصن حالم خوب نیس فشارم افتاده .خداکنه معاینه نکنه 

اره بهتره بزاری تموم بشه بعد بری

عاخه نوبت گرفتم بعد جواب تست پاپ اسمیرم هم اومده دراصل دارم بخاطر اون میرم اما خوب دفعه قبل عفونت داشتم بهم دارو داد. الانم ک وضعم اینجوریه میگم شاید بخوام برم بگه اماده شو بیام معاینه کنم