2777
2789
عنوان

برای این کاپشن دومیلیون بدم 😭😭😭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 49 پست

درامدت بالاست و داری برای دو میلیون گدایی پسر مردم و میکنی و میگی اگه نخره میزارمش کنار ؟ 🤣

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا حرفامو نفهمیدی یا خودتو به نفهمی زدی که مشکل من نیست 🤭

خودانی 

ولی کسی که ادعای درامد بالا رو داره باید شخصیت بالایی هم داشته باشه 

البته که پول ادما رو فقط پولدار میکنه نه چیز دیگه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
مطمئن باش ایشونم به این کاپشن احتیاجی نداره چون کاربردی ام‌ندارهو بنظرم درخواست کردن یه وسیله دو توم ...

نمیدونم

هر کسی نظر خودشو داره 

نظر شما هم محترمه 

به هر حال همه آدما مثل هم نیستن 

نمیدونمهر کسی نظر خودشو داره نظر شما هم محترمه به هر حال همه آدما مثل هم نیستن

حالا کاپشن دوتومنی مگه چیز خاصیه یعنی آدم تعجب میکنه از اینکه طرف یعنی این چیزارو هم از شوهرش نمیخواد جوری میگن روم نمیشه از شوهرم بخوام لابد شوهرت نداده روت نمیشه من این آقا شوهرم بشه انتظار دارم برام خونه و ویلا بخره چون هنوز دوستیم در حد کاپشن و گوشی انتظارم کمه 🤭