2777
2789
عنوان

برای این کاپشن دومیلیون بدم 😭😭😭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 49 پست
اشتباههر کی رو هر جور از اول عادت بدی تا تهش باهات همون جوری هست البته نه کسی رو سرکیسه کنی و نه احت ...

درسته من آدمی که خرج نکنه برام اصلا خوشم نمیاد مردی که جنتلمن باشه خرج میکنه چون خودم کار میکنم در آمد دارم نیازی ندارم برام بخره بخاطر همین اگه نخره راحت میزارم کنار 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خجالت داره اه از پسر مردم توقع پول یا خرید دارید انگار خونه باباتون حقیر هستید اه

اتفاقا خودم درآمدم خیلیم بالاست بخاطر همین توقع دارم برام بخره 👌چون اگه همین کارم نتونه انجام بده چه نیازی هست تو زندگی آدم باشه 

عزت نفس داشته باشید وقتی میگه قشنگه ینی خو به من چهاگه کسی اهل خرج کردن باشه خودش میخره نباشه صدتا ع ...

بله منم بهش نگفتم برام بخر فرستادم گفتم قشنگه گفت آره غیر مستقیم گفتم دیدم اگه میخواست بخره میگفت برات میخرم پس خودم نتونستم میخرم نتونستم نمیخرم

اتفاقا خودم درآمدم خیلیم بالاست بخاطر همین توقع دارم برام بخره 👌چون اگه همین کارم نتونه انجام بده چ ...

چون در اومدت بالا توقع داری بخره؟؟؟ خودش باید بفهمه ن تو بهش بگی عزت نفس هم خوب چیزیه کسی ک درآمدش بالا نباید ک محتاج دو تومن خرید باشه عزیزم طرفت خودش باید بفهمه ن اینک کسی بهش بگه بخر بعد یعنی چون برات خرج نمیکنه ن همیشه ها گاهی منظورم باید از زندگیت رفت جالبه . خب شما نظر خواستید منم گفتم عقاید ملت مثل هم نی شاد باشی 

اشتباههر کی رو هر جور از اول عادت بدی تا تهش باهات همون جوری هست البته نه کسی رو سرکیسه کنی و نه احت ...

مطمئن باش ایشونم به این کاپشن احتیاجی نداره چون کاربردی ام‌نداره

و بنظرم درخواست کردن یه وسیله دو تومنی از یه نفر که رابطشون جدی نیست کار اشتباهیه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

توقع دارم خیلیم زیاد

خوددانی خودت و کوچیک کن 

اون اگه بفهم باشه خودش میخره احتیاج نیس تو خودتو کوچیک کنی 

به هرحال نطر خاستی نظر دادیم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چون در اومدت بالا توقع داری بخره؟؟؟ خودش باید بفهمه ن تو بهش بگی عزت نفس هم خوب چیزیه کسی ک درآمدش ب ...

خب عزیزم من براش فرستادم ولی اصلا نگفتم برام بخر چون اگه میخواست خودش میگفت بخرم برات و در نتیجه خودم میخرم و امتیازش توذهنم یه لول میاد پایین چون برام نخرید منم یه قدم کمتر براش برمیدارم 😊

خب عزیزم من براش فرستادم ولی اصلا نگفتم برام بخر چون اگه میخواست خودش میگفت بخرم برات و در نتیجه خود ...

عزت نفس آدما ب خرج کردن نیست گلم شاید اون موقع نتونست میدونم توقع داری اما حرمت آدم ب این چیزا نیست شاید دفعه بعد گرفت