اشتباههر کی رو هر جور از اول عادت بدی تا تهش باهات همون جوری هست البته نه کسی رو سرکیسه کنی و نه احت ...
درسته من آدمی که خرج نکنه برام اصلا خوشم نمیاد مردی که جنتلمن باشه خرج میکنه چون خودم کار میکنم در آمد دارم نیازی ندارم برام بخره بخاطر همین اگه نخره راحت میزارم کنار
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا خودم درآمدم خیلیم بالاست بخاطر همین توقع دارم برام بخره 👌چون اگه همین کارم نتونه انجام بده چ ...
چون در اومدت بالا توقع داری بخره؟؟؟ خودش باید بفهمه ن تو بهش بگی عزت نفس هم خوب چیزیه کسی ک درآمدش بالا نباید ک محتاج دو تومن خرید باشه عزیزم طرفت خودش باید بفهمه ن اینک کسی بهش بگه بخر بعد یعنی چون برات خرج نمیکنه ن همیشه ها گاهی منظورم باید از زندگیت رفت جالبه . خب شما نظر خواستید منم گفتم عقاید ملت مثل هم نی شاد باشی
چون در اومدت بالا توقع داری بخره؟؟؟ خودش باید بفهمه ن تو بهش بگی عزت نفس هم خوب چیزیه کسی ک درآمدش ب ...
خب عزیزم من براش فرستادم ولی اصلا نگفتم برام بخر چون اگه میخواست خودش میگفت بخرم برات و در نتیجه خودم میخرم و امتیازش توذهنم یه لول میاد پایین چون برام نخرید منم یه قدم کمتر براش برمیدارم 😊