2777
2789
عنوان

حرفای جالب مشاوره به من و اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 55 پست
گفتم نظرت چی بودیهو برگشت گفت این یارو به این حرفا نمیخورد ک‌ جلوی منو بگیره(اصلا همچین ادمی نیست ک ...

من اگه جای تو بودم خیلی زودتر از اینا ازش جدا میشدم و اصلا نمیزاشتن به پیشنهاد ازدواج برسه الآنم به نظرم عمرت پاس تلف نکن مشاوره آب پاکی ریخت روی دست پای دوست داشتن بمونی خدایی نکرده دو سال دیگه با دو تا بچه خونه باباتی 

اصلا و ابدا نترس هیچ غلطی نمیکنه تو مگه پدر مادر یا داداشی کسی نداری مشکلو باهاشون درمیون بزاری؟

نبابا نمیترسم ازش بترسمم به روم نمیارم

گذاشتم رو حساب قپی‌اومدنش

ولی خیلی جدی بود...

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نبابا نمیترسم ازش بترسمم به روم نمیارمگذاشتم رو حساب قپی‌اومدنشولی خیلی جدی بود...

حس میکنم دختر عاقلی هستی انشالله تصمیم درستی بگیری ..واقعا دخترایی مثل شما حیف خیلی از پسرای امروزی هستن 🧡

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
فکرکنم خیلی ازش سرتر باشی نه؟ی مورد اینجوری دیدمآقاهه بخاطر اینکه تو فامیلاشون بگن زن جوون و خوشگل ب ...

اره سرترم.

اینم همش بهم میگ بگیرمت تو مجلسا ببرمت همه بگن به به دهنشون بازبمونه بگن فلانی‌چ زنی‌گرفته

(حالا دراون حدم نیستما )

ولی مشاورهم دقیقا گفت این فقط دنبال ظاهره

خیانتشم سر ظاهر بود...دختره یکم ازم سرتر بود

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
نه احترام به اینک یه عالمه نذر و نیازکرده بریم مشاورهیهو جلسه اول نگم نمیشهحداقل تا ته جلساتو بریم ک ...

خودتو درگیر حرف اینو اون کردی  تو تاپیک قبلتم بودم که خواهرش اذیتت میکرد

هرچی گفتم تو بااونم کات کن گوش ندادی 

فکر کنم اصن برات دعا گرفتن که کرولال شدی میخوای خودتو دو دستی بدبخت کنی 

دوروز دیگه که بدبخت شدی  یاد حرفای ما بیوفت  

الان ی کات و تمامه ۴ روز دیگه باید پله های دادگاهو بالا و پایین بری فقط بخاطر حرف مردم  

اون طرفم ک راااحتتت میره با یکی دیگه  تو میمونی و ی مهر طلاق 

فقط شانس اورده باشی بچه دارنشده باشی

✨️🌷

اره سرترم.اینم همش بهم میگ بگیرمت تو مجلسا ببرمت همه بگن به به دهنشون بازبمونه بگن فلانی‌چ زنی‌گرفته ...

این همش بهونس هر دختری یکی خوشگل تر ازش هست مشکل ذات خراب خودشه که سیرمونی نداره

حس میکنم دختر عاقلی هستی انشالله تصمیم درستی بگیری ..واقعا دخترایی مثل شما حیف خیلی از پسرای امروزی ...

مشاورهم گفت شما حیفی برای این اقا

دختری‌مثل شما الان کمه

و دلم نمیخواد تو یه ازدواج غلط زندگیت خراب شه

احساس مسئولیت میکنم درقبالت ،شماهمین الانشم ضربه های روحی‌بدی خوردی ازش و باید جداگانه بیای مشاوره

خودتو درگیر حرف اینو اون کردی تو تاپیک قبلتم بودم که خواهرش اذیتت میکردهرچی گفتم تو بااونم کات کن گ ...

یه چیز بگم

باورت نمیشه به این دعا چقد شک دارم خودم...

یه بار تو شوخی گفت فکرکردی چرا بخشیدی منو؟واست دعا گرفتم

بعد زد به درشوخی

دیروز از مشاوره برگشتنی یه اب خریدم

یه دیقه گذاشتم تو ماشین 

رفتم برگشتم

ابه مزه روووغن گرفته بود

گفت دعا ریختم توش بازم خندید

ولی خودشم ازش خورد

یه بار سرکتاب بازکردم بهم گفت یه پسری از خواستنت برات دعا گرفته ولی نمیتونه به خواستش برسه

نمیدونم چیکارکنم😭یه لحظه دوستش دارم یه لحظه به خودم میام متنفرمممم ازش

واقعا انگار برات دعا گرفتن 😂😐

یه چیز بگم

باورت نمیشه به این دعا چقد شک دارم خودم...

یه بار تو شوخی گفت فکرکردی چرا بخشیدی منو؟واست دعا گرفتم

بعد زد به درشوخی

دیروز از مشاوره برگشتنی یه اب خریدم

یه دیقه گذاشتم تو ماشین 

رفتم برگشتم

ابه مزه روووغن گرفته بود

گفت دعا ریختم توش بازم خندید

ولی خودشم ازش خورد

یه بار سرکتاب بازکردم بهم گفت یه پسری از خواستنت برات دعا گرفته ولی نمیتونه به خواستش برسه

نمیدونم چیکارکنم😭یه لحظه دوستش دارم یه لحظه به خودم میام متنفرمممم ازش