2777
2789
عنوان

حرفای جالب مشاوره به من و اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 55 پست
به زور؟تو چی گفتی بهش؟

من گفتم اون به این حرفا نمیخوره ک جلوتو بگیره

ولی من به این حرفا میخورم

جلوش واندادم ولی یکم دیوونس

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن فرد سوم شخص بهتر میتونه ماجرا رو درک کنه ولی اینجا خود اول شخصم باید بتوونه مشکل و ببینه هاا

اره میدونم

حرفی ک بهم زدو بخون لطفا

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
گفتم نظرت چی بودیهو برگشت گفت این یارو به این حرفا نمیخورد ک‌ جلوی منو بگیره(اصلا همچین ادمی نیست ک ...

من نمیدونم ولی فکر کنم از این مردایی باشه که بعد ازدواج زندانیت میکنه و شکاکه 

چون خودش خیانت کرده به تو هم شک میکنه و زورگوعه 

خیلی هم اعتماد به نفس الکی داره 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
من گفتم اون به این حرفا نمیخوره ک جلوتو بگیرهولی من به این حرفا میخورمجلوش واندادم ولی یکم دیوونس

اصلا و ابدا نترس هیچ غلطی نمیکنه 

تو مگه پدر مادر یا داداشی کسی نداری مشکلو باهاشون درمیون بزاری؟

✨️🌷

برگشتن به اکس بزرگترین اشتباستما با اینکه بخاطر خیانت جدا نشدیم الان ک چند روزه آشتی کردیم میبینم خی ...

من میخوام ازش جداشم

حرفاشو بخون ولی...نمیدونم چرا این حرفو زد 

من گفتم اون به این حرفا نمیخوره ک جلوتو بگیرهولی من به این حرفا میخورمجلوش واندادم ولی یکم دیوونس

خوب گفتی

ببین خیلی دقت کن از روی احساسات تصمیم نگیر

الان میبینی التماس میکنه و از این جور حرف ها ولی بعد که وارد زندگی مشترک شدی و اخلاقش تغییر کرد میفهمی که فقط حسی که تو داری به درد نمیخوره

این اقا 3 بار خیانت کرده بازم میکنه

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

برا مادر و پدرشوهرکس دیگه خودتو بد بخت نکناگه احترام حالیش میشد خیانت نمیکرد خودتو نجات بده

نه احترام به اینک یه عالمه نذر و نیازکرده بریم مشاوره

یهو جلسه اول نگم نمیشه

حداقل تا ته جلساتو بریم کلا دوتا دیگ مونده

منم دقیقا بعد از دومین جلسه مشاورمون و صحبت هامون بهم زدم. باهمین مشاوره رفتن چشم ادم باز میشه و خیل ...

حرف خود پسره ذهنمو درگیر کرده

من نمیدونم ولی فکر کنم از این مردایی باشه که بعد ازدواج زندانیت میکنه و شکاکه چون خودش خیانت کرده به ...

اره این رفتارارو ازش میبینم

دیروز مشاوره بیشتر‌با من حرف میزد و بگو بخند میکرد

میدیدم همون موقعم داره روانی میشه به زور جلو حسادتشو گرقته بود

من میخوام ازش جداشمحرفاشو بخون ولی...نمیدونم چرا این حرفو زد

فکرکنم خیلی ازش سرتر باشی نه؟

ی مورد اینجوری دیدم

آقاهه بخاطر اینکه تو فامیلاشون بگن زن جوون و خوشگل بهش دادن میرفت خاستگاری دخترای کم سن🤦🏻‍♀️

خوب دقت کن دختر خوب

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂