2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 239 پست
نه متاسفانه نمی شه تشخیص دادپسر تو سن کم وابسته خانواده اشه از نظر مالی خیلی راحت رایشو می زنن حالا ...

با احترام من نظرم با شما موافق نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یعنی به نظرتون اینکه بگیم حالا که رفتی تو رابطه پس برو از خونه بیرون منطقیه؟؟ من نمیفهمم واقعا.خب طر ...

خیلی حرف دل منو میزنی 

چند سالته ؟

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه پسره برا خودش کار کرده اگرچه پسر ۲۴ ساله خیلی جوون محسوب میشه و نباید ازدواج کنهولی دختره چی؟دخ ...

بخدا که من نگفتم میخام تو این سن ازدواج کنم بایا😭😭فقط گفتم می‌خوام زیر نظر خانواده باهاش باشم تا سن مناسبش 

۲۰ سالش نیست و ۲۴ سالشه /: بعدشم از بچگیش کار کرده و رو پای خودش بوده و مثل این پسرا بی سر و پا بی ع ...

اگه حتی مادرتم اوکی داد حتما قبلش برید مشاوره 

حتی اگه طرفت عالی باشه زندگی پیچیده تر از این تصورات ساده و عاشقانه ای هست که تو الان داری

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
۲۰ سالش نیست و ۲۴ سالشه /: بعدشم از بچگیش کار کرده و رو پای خودش بوده و مثل این پسرا بی سر و پا بی ع ...

شما خودت خدایی اگ ی بچه داشتی  با هزار زحمت بزرگش کنی بعد بیاد بگه مامان من با ی پسر ک توحتی ی نسبت خیلی دور هم باش نداری و نمیشناسیش بدون اینکه بتو بگم ببینی ادم زندگی هست نیست وارد رابطه ی جدی شدم و خیلی جلو رفتم وشوهرخودم میدونم درحدی ک دهنم همش درگیرشه چ حسی پیدا میکنی؟

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

خیلی حرف دل منو میزنی چند سالته ؟

سنمو بگم که قطعا دیگه ادم حسابم نمی کنن ولی مهم نیست.

۱۶

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اسی مامان من خودش از اون ماجرایی بود که تو زمان دبیرستان میگفتم با ی پسر چت میکتم کلم و می‌کند اما وقتی رفتم دانشگاه و بعد از بک ماه از رابطم بهش گفتم منطقی رفتار کرد 

مامان من اصلا باز نیست اونقر فکرش مذهبی هم نیست ولی باهاش گارد نگیر بزار همه چی بهت بگه 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
اسی مامان من خودش از اون ماجرایی بود که تو زمان دبیرستان میگفتم با ی پسر چت میکتم کلم و می‌کند اما و ...

من خودم ۱۸ سالمه و دانشجو ام و نمی‌دونم واقعا چرا انقدر اذیتم می کنن 🙃💔

بخدا که من نگفتم میخام تو این سن ازدواج کنم بایا😭😭فقط گفتم می‌خوام زیر نظر خانواده باهاش باشم تا س ...

با احساسی میتونی کار کنی یا درس بخونی؟بابا سن ۱۸ تا ۳۰ تنها چیزی که میخواد تمرکز ۱۰۰ درصدی فقط رو خودته همین

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
نه پس برم با پسره قرار بزارم ؟بعد بگن اومده دختر ۱۸ سالشو بندازه ب پسر مردماین مادر عقل داره؟عزیزم ا ...

روشای شماها جوابه ک ختم میشه به فرار از خونه و انتخاب ی ادم سمی صدتا اسیب تو رابطه دیدن؟! 

یعنی به نظرتون اینکه بگیم حالا که رفتی تو رابطه پس برو از خونه بیرون منطقیه؟؟ من نمیفهمم واقعا.خب طر ...

من با کامنتای اون خانم موافق نیستم که بچه رو طرد می کنم و یا ولش می کنم بیرون 

قول می دم این خانمم از زبون تهدید این حرفو می زنه نه اینکه بخواد اجراش کنه

منظورش اینه جلوی دخترمو می گیرم

چون تو این سن پسرا کمتر دنبال کیس ازدواجن 

دنبال وقت گذرونین

و دخترا حتما آسیب روحی می بینن

پسرا رابطه رو ول می کنن، به رفیقاشون پاس می دن، یادشون می افته درس نخوندن، یا جوونی نکردن، وای باید برم دنبال کار وقت ندارم.

چون فکر می کنن اینکه پای من هیچی ندار موند بعدیشم می مونه.

این روابط فقط اگه دختری زندگی خودشو بکنه و احساسشو درگیر نکنه خوبه وگرنه اخرش به ضرر دختره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من خودم ۱۸ سالمه و دانشجو ام و نمی‌دونم واقعا چرا انقدر اذیتم می کنن 🙃💔

یه بار باهاشون حرف بزن 

ببین من خودم فکر میکردم بکم تو رابطم میکشنم ولی دیدم نه منطقی رفتار کردن توهم تول نرمشون کن  

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓