2777
2789
پر پشت شد ؟؟؟ چن وقت استفاده کردی ؟ بعده قطعش ریزش نداشتی ؟؟

ببین اولش از قبل بیشتر میریخت 

دو ماه مشت مشت میریخت 

بعد ریزشم کم شد 

موهامم در اومد یکم 

ولی انقدر اون خارش و دونه زدن کف سرم بد بود که منی که واسه موهام نشستم گریه کردم 

گفتم کچل بشم بهتره تا اینجوری بخاره🤣🤣

قطع کردم همه ش ریخت 

ولی خیلیام میزنن باهاش اوکین 

من یه جا خوندم ممکنه بعد چند سال عادت کنه سرت و دیگه تاثیر نداشته باشه 

برای این میگم پله اخره شاید مشکلت با ورزش،اصلاح سبک،قرص، چیزای گیاهی، تونیک هایی که دوره مصرف دارن،مزو و... حل شه 

اوایل ک شرو کردی موهات ریزش نگرفت ؟؟

ریزش رو که از همون اول داشتم ولی بیشترش نکرد 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه هورمون تستسترونت بالاعه آره جواب میده برا من اینجوری بود تمام راهها رو رفتم آخر ماینوکسیدیل نجات ...

اره دقیقا هورمون مردانه ام زیاده دیگ نمیدونم کردم هورمون ولی مردانه هست 

چن وقته میبینی؟؟ توکل بر خدا 

من ک کف سرم معلومه خسته ام دیگ 

ممنون عزیزم. فقط اینکه تا کی قابل استفاده هست؟ بعد اینکه رو موهای کراتین شده هم میشه گذاشت؟ موهارو خ ...

تا یه هفته من خودم کم درست میکنم  اونو نمی دونم اما موهای منو خشک نکرده موهای من خودش نرم و صاف ان

چن وقت بود موهات ریخته بود ؟؟راستی بعده چها ساعت محلول سرد شده دیگ ب کف سرمون بخوره بد نیست ؟؟ چون ط ...

من هم ده سال بیشتر که ریزش مو گرفته بودم پوست سرم خیلی مشخص بود نه مهم اینه که عصارش بره تو کف سر

دکتر خوب برای تنبلی تخمدان می شناسید؟

نه عزیزم نمیشناسم 

ولی من هرچی  دکتر رفتم  یا اسپیرونولاکتون و فیناستراید و قرص ضد بارداری میدن 

یا میگن برو ورزش کن و اصلاح سبک کن 

من تا زمانی که ورزش میکنم خوبم 

میذارم کنار دوباره روز از نو 

اره دقیقا هورمون مردانه ام زیاده دیگ نمیدونم کردم هورمون ولی مردانه هست چن وقته میبینی؟؟ توکل بر خدا ...

منم کف سرم معلوم شده بود فیتو خریدم و هزار جور قرص و دورا دیگه دکتر ماینوکسیدیل داد اوایل ناامید کننده ست بعد 3 ماه ریزش قطع میشه بعد 6 ماه حجم موهات بیشتر میشه اوایل هر روز بزن بعد 6 ماه یک روز درمیون من الان فقط بعد حموم میزنم