2777
2789

من هفته پیش یه شامپو خریدم به اسم لوکس و فقط یه بار ازش استفاده کردم.چربی سرم رو کنترل کرده و ریزش موهام خیلی کمتر شده.اسمش لوکس.مناسب موهای چرب و کم حجم.رنگش بنفشه و از هایپر استار خریدم.حاوی عصاره رز ماری.قیمت شصت تومن.یه بار امتحان کن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه پس توکل بر خدا استفاده میکنم ببینم چجوریع

حتما عزیزم چون ماینو کسیدیل خیلی ها استفاده کردن بدتر شدن من خودم هم قبلا استفاده کردم خوب نبود فقط گلم برای مداومت وقتی موهاتم خوب شده هفته ای یه بار بزار مثل بعضی ها که انواع چیزار رو برای تقویت مو می زنن  اینا که موهاشون پر پشت مدام تقویت اش میکنن

عزیزم برا دوره بارداری چطوره ؟؟

من من مجردم برای بارداری با دکتر مشورت کن البته عوارض هم داره موهای صورتت خیلی زیاد میشه خارش سر هم داری ولی به پرپشتی مو می ارزه و از کچلی بهتره