2777
2789
اره حتما گلم هروقت میبینم توتایپکها میام میگم شاید به درد کسی خورد ،رزماری سه قاشق با۱۵ دونه میخک می ...

ممنون عزیزم. فقط اینکه تا کی قابل استفاده هست؟ 

بعد اینکه رو موهای کراتین شده هم میشه گذاشت؟ موهارو خشک میکنه؟

اره حتما گلم هروقت میبینم توتایپکها میام میگم شاید به درد کسی خورد ،رزماری سه قاشق با۱۵ دونه میخک می ...

چن وقت بود موهات ریخته بود ؟؟

راستی بعده چها ساعت محلول سرد شده دیگ ب کف سرمون بخوره بد نیست ؟؟ چون طرفمون سرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید چه طور استفاده می کنید. لطفا کامل توضیح بده منم خسته شدم از ریزش

عزیزم گفتم اما بازم میگم سه قاشق رزماری رو ۱۵ تا میخک میریزی تو کتری بعدم دوتا لیوان اب میزاری تا باشعله کم بجوشه بعد ۲۰ دقیقه خامو ش میکنی میزاری ۴ ساعت همن جوری بمونه تاعصاره اش دربیاد بعدم از صافی رد میکنی اسپری میکنی رو موهات  بزار ۴ ساعت بمونه بعدم میری حموم میشوری  بفیقه اشم بزار تویخچال برای یه هفته

من از فروردین ۴۰۱ دارم دو درصد میزنم اوایل هر روز میزدم هیچ تاثیری نداشت از امسال هفته ای دو سه بار بیشتر نمیزنم الکیه ماینوکسیدلا همش الکل خالیه فقط حس میکنم موهای سفیدمو چنبرابر کرده من چنتا تار مو سفید بیشتر نداشتم الان هرجا رو میزنم بالا چن برابر شده فقط نمیدونم چه طوری این لعنتی رو بذارمش کنار بدتر نشه موهام

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️